Panteran Euroopan-kiertue huojuu vastatuulessa: myös keikka Itävallassa peruuntuu

26.1.2023 10:02

Phil Anselmon parin vuoden takaiset natsitervehdyshölmöilyt eivät jätä miestä rauhaan. Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin, että Saksan jättimäisen Rock am Ring- ja Rock im Park -festivaalit ovat pudottaneet Panteran esiintyjälistoiltaan, ja nyt Blabbermouth uutisoi, että myös Itävallan Wieniin buukattu keikka on peruttu. Bändin kiertueorganisaatiossa ei olla varmaan riemumielellä.

Nykymallisen Panteran oli tarkoitus konsertoida Wienin Gasometer-tapahtumassa 31. toukokuuta. Tapahtumajärjestäjät kuitenkin julkaisivat sosiaalisessa mediassa tiedoksiannon, jossa kerrotaan lyhyesti, että keikka on peruttu ja lippurahat saa halutessaan takaisin. Syytä peruuntumiselle ei mainita, mutta eipä tässä tarvitse olla kummoinen selvännäkijä ymmärtääkseen yskän.

Suomessa Panteran on määrä konsertoida Hyvinkään Rockfestissä 8. kesäkuuta, kunhan koko kiertue nyt ei luhistu. Helsingin Sanomat haastatteli Rockfestin promoottoria Janne Tammista ja kysyi tältä Suomen-keikan kohtalosta, ja Tammisen mukaan Keski-Euroopan päätökset eivät vaikuta Suomen tilanteeseen. Se lienee sitten eri asia, jos kiertueesta alkaa tipahtaa runsaasti keikkoja pois.

Lisää luettavaa