Slipknotista kenkää saanut Jay Weinberg löysi uuden kodin crossover thrash -veteraanista

5.3.2024 21:19

Vuonna 2014 naamiometallibändi Slipknotiin liittynyt rumpali Jay Weinberg sai yllättäen potkut bändistä viime marraskuussa. Kovan luokan kannuttajan ei kuitenkaan tarvinnut kauaa pyöritellä kotonaan peukaloitaan toimettomana, vaan mies on jo löytänyt uuden kodin: Weinberg on nyt virallisesti crossover thrash -veteraani Suicidal Tendenciesin jäsen.

”Kun mietin rakastamaani hevimusiikkia, sen kulttuuria ja yhteisöä, mietin Suicidal Tendenciesiä. Se on kantava tukipilari ja lähde kaikelle sille inspiraatiolle, mitä olen saanut siitä asti kun rakastuin punkiin, metalliin ja hardcoreen” Weinberg sanoo yhtyeen jakamassa some-julkaisussa.

”Olen onnekas, että olen ystävystynyt musiikillisten sankarieni kanssa. On suuri kunnia ja etuoikeus saada soittaa Suicidal Tendenciesissä. En malta odottaa, että pääsen aloittamaan tämän uuden luvun jo ensi viikolla! Nähdään pitissä!”

Thrash metalia ja hardcore punkia sekoittavan crossoverin pioneereihin kuuluva Suicidal Tendencies perustettiin vuonna 1980. Yhtye on kokenut runsaasti kokoonpanomuutoksia vuosien varrella nokkamies Mike Muirin ollessa tätä nykyä ainoa jäljellä oleva alkuperäisjäsen. Bändin kokoonpanossa ovat vuosien varrella olleet mukana muun muassa Metallica-basisti Robert Trujillo, rumpali Jimmy DeGrasso (ex-Megadeth, ex-Ozzy Osbourne, ex-Alice Cooper), rumpali Brooks Wackerman (Avenged Sevenfold), basisti Ra Diaz (Korn) ja rumpali Dave Lombardo (ex-Slayer, ex-Testament, Mr. Bungle). Suicidal Tendenciesin nykyinen basisti on Tye Trujillo, Robert Trujillon poika.

Slipknot puolestaan ei ole vielä julkistanut, kuka hyppää vuorostaan Weinbergin saappaisiin.

Lisää luettavaa