Artisti: The Cure

Mainioita uutisia keikkarintamalta: Robert Smith tuo The Curen ensi vuonna Suomeen!

Nytpä kantautuu maailmalta harvinaisen ilahduttavia uutisia. Pitkästä, pitkästä aikaa uutta levyä työstävä The Cure suuntaa ensi vuonna kiertueelle, ja rundi tuo klassikkoyhtyeen keikalle myös Suomeen. Robert Smith ja kumppanit esiintyvät Helsingin Hartwall-areenalla 8. lokakuuta 2022.

Niin ne tilanteet muuttuvat: lätkimään väitetysti lähtenyt The Cure -basisti sanoo olevansa edelleen mukana bändissä

The Curen pitkäaikainen basisti Simon Gallup ilmoitti elokuussa Facebookin välityksellä jättäneensä yhtyeen ”kyllästyttyään petoksiin”. Mies on sittemmin poistanut useita yhtyeen faneja järkyttäneen päivityksensä.

Tien pää häämöttää? Robert Smithin tuore haastattelu sai The Curen ystävät huolestumaan

Oletko miettinyt, mitä The Cure -leirissä nykyään tapahtuu? Veteraaniyhtye ei ole todellakaan pitänyt kiirettä levytysten suhteen, kun bändin viimeisin albumi 4:13 Dream julkaistiin vuonna 2008. Levy ei saanut kovin haltioitunutta vastaanottoa, ja kun tämän jälkeen on tullut julki vain livelevyjä ja kokoelmia, moni alkoi uumoilla orkesterin jättäneen uuden tuotannon tekemisen.

Jos haluat kuulla aivan törkeän kovan popbiisin, tässä olisi sellainen – asialla Robert Smithillä vahvistettu Chvrches

Aijai, kun musiikki voikin olla ihana asia. Tällaisesta tärkeästä asiasta muistuttelee skottilainen popyhtye Chvrches, joka on pestannut uudelle singlelleen vierailijaksi itsensä The Cure -johtaja Robert Smithin. Kuuntele osapuolten mainio How Not To Drown -kappale alempaa. Jos kotoasi sattuu löytymään hyvät kuulokkeet, pistä ne päähän ja volyymi kovalle! Lisäpisteitä laulaja Lauren Mayberryn ihanasta skottiaksentista.