Artisti: The Cure

Niin ne tilanteet muuttuvat: lätkimään väitetysti lähtenyt The Cure -basisti sanoo olevansa edelleen mukana bändissä

The Curen pitkäaikainen basisti Simon Gallup ilmoitti elokuussa Facebookin välityksellä jättäneensä yhtyeen ”kyllästyttyään petoksiin”. Mies on sittemmin poistanut useita yhtyeen faneja järkyttäneen päivityksensä.

Tien pää häämöttää? Robert Smithin tuore haastattelu sai The Curen ystävät huolestumaan

Oletko miettinyt, mitä The Cure -leirissä nykyään tapahtuu? Veteraaniyhtye ei ole todellakaan pitänyt kiirettä levytysten suhteen, kun bändin viimeisin albumi 4:13 Dream julkaistiin vuonna 2008. Levy ei saanut kovin haltioitunutta vastaanottoa, ja kun tämän jälkeen on tullut julki vain livelevyjä ja kokoelmia, moni alkoi uumoilla orkesterin jättäneen uuden tuotannon tekemisen.

Jos haluat kuulla aivan törkeän kovan popbiisin, tässä olisi sellainen – asialla Robert Smithillä vahvistettu Chvrches

Aijai, kun musiikki voikin olla ihana asia. Tällaisesta tärkeästä asiasta muistuttelee skottilainen popyhtye Chvrches, joka on pestannut uudelle singlelleen vierailijaksi itsensä The Cure -johtaja Robert Smithin. Kuuntele osapuolten mainio How Not To Drown -kappale alempaa. Jos kotoasi sattuu löytymään hyvät kuulokkeet, pistä ne päähän ja volyymi kovalle! Lisäpisteitä laulaja Lauren Mayberryn ihanasta skottiaksentista.

Behemoth muistelee Helsingin-keikkaansa – julkaisi komean livevideon Hartwall-areenan tuiskeista

Behemoth näyttää tykästyneen kovasti The Curen A Forest -ikivihreään. Puolalaisyhtye äänitti kappaleesta hiljattain oman versionsa, ja coveriin tehty musiikkivideo tuli julki tässä tovi sitten. Tänään orkesteri julkaisi coverin ympärille kasatun ep:n, ja nyt on tarjolla kaupan päälle vielä Helsingissä 24. helmikuuta taltioitu liveversio biisistä. Hartwall-areenallahan yhtye kutsui lavalle vieraakseen Shiningin Niklas Kvarforthin goottirockia esittämään, joten varsin spesiaali ohjelmanumero oli kysymyksessä.