Artisti: The Cure

Tien pää häämöttää? Robert Smithin tuore haastattelu sai The Curen ystävät huolestumaan

Oletko miettinyt, mitä The Cure -leirissä nykyään tapahtuu? Veteraaniyhtye ei ole todellakaan pitänyt kiirettä levytysten suhteen, kun bändin viimeisin albumi 4:13 Dream julkaistiin vuonna 2008. Levy ei saanut kovin haltioitunutta vastaanottoa, ja kun tämän jälkeen on tullut julki vain livelevyjä ja kokoelmia, moni alkoi uumoilla orkesterin jättäneen uuden tuotannon tekemisen.

Jos haluat kuulla aivan törkeän kovan popbiisin, tässä olisi sellainen – asialla Robert Smithillä vahvistettu Chvrches

Aijai, kun musiikki voikin olla ihana asia. Tällaisesta tärkeästä asiasta muistuttelee skottilainen popyhtye Chvrches, joka on pestannut uudelle singlelleen vierailijaksi itsensä The Cure -johtaja Robert Smithin. Kuuntele osapuolten mainio How Not To Drown -kappale alempaa. Jos kotoasi sattuu löytymään hyvät kuulokkeet, pistä ne päähän ja volyymi kovalle! Lisäpisteitä laulaja Lauren Mayberryn ihanasta skottiaksentista.

Behemoth muistelee Helsingin-keikkaansa – julkaisi komean livevideon Hartwall-areenan tuiskeista

Behemoth näyttää tykästyneen kovasti The Curen A Forest -ikivihreään. Puolalaisyhtye äänitti kappaleesta hiljattain oman versionsa, ja coveriin tehty musiikkivideo tuli julki tässä tovi sitten. Tänään orkesteri julkaisi coverin ympärille kasatun ep:n, ja nyt on tarjolla kaupan päälle vielä Helsingissä 24. helmikuuta taltioitu liveversio biisistä. Hartwall-areenallahan yhtye kutsui lavalle vieraakseen Shiningin Niklas Kvarforthin goottirockia esittämään, joten varsin spesiaali ohjelmanumero oli kysymyksessä.

Miten sujuu äärimetallijätiltä aito goottirock-klassikko? Behemoth esittelee kiinnostavan julkaisun

Ne, jotka olivat katsomassa taannoin Slipknotin ja Behemothin keikkaa Helsingin Hartwall-areenalla, saattoivat höristää korviaan viimeksi mainitun setin loppupuolella. Behemoth-johtaja Nergal kutsui lavalle vieraaksi Shiningin Niklas Kvarforthin, ja tämän tuella yleisölle tarjottiin tulkinta The Curen A Forest -kappaleesta. Tätä suurempia goottirock-anthemeita ei maailmasta kovin montaa löydykään.