Artisti: The Empire Strikes

The Empire Strikes ja lupa hurmata – ensinäytössä Bond-tunnareille kumartava musiikkivideo

Daniel Craig esittää viimeistä kertaa James Bondia tuoreessa No Time to Die -elokuvassa. Elokuvan tunnusmusiikin laulaa Billie Eilish, mutta myös kotimaista The Empire Strikesia voisi kiinnostaa Bond-pätkän kynäileminen. Ainakin yhtyeen uusi single sai alkunsa vähän tämänkaltaisista tuumailuista.

The Empire Strikes lähettää Roky Ericksonille viestin rajan taa – ensinäytössä edesmennyttä lauluntekijää kunnioittava video

Helsinkiläinen The Empire Strikes arvostaa Roky Ericksonia – niinkin paljon, että sävelsi tälle oman nimikkokappaleen. Theme from Roky kunnioittaa toukokuussa menehtynyttä psykerock-suuruutta, ja biisiin tehty musiikkivideo saa tänään ensi-iltansa Soundin sivuilla. Katso yläpuolelta!

Imperiumin vastaisku: osallistu The Empire Strikes -kisaan, voita uusi levy ja liput keikalle!

Tässäpä on kaikille The Empire Strikesin ystäville tarjous, josta ei voi kieltäytyä. Helsinkiläinen rockryhmä valmistautuu kolmannen albuminsa julkaisuun, ja tuotosta juhlistetaan 6. syyskuuta levynjulkaisukeikalla pääkaupunkimme On the Rocks -klubilla. Nyt Soundin sivuilla käynnistyy skaba, josta voit pokata sekä orkesterin tulevan albumin vinyylimuodossa nimmareilla että sisäänpääsyn itsellesi ja ystävällesi levynjulkkarikeikalle. Ei hullumpaa!