Tunkkaisen löysä ölyt – Hemmon testissä Motörhead-lager

Lemmy on jumala, joka ei kuole koskaan. Olen varma, että Lemmy ei kittaa kaljaa, siksi ihmettelen hieman miksi Motörhead on sallinut nimikko-oluensa julkaisun. Shiraz-rypäleestä tehty melko laadukas Motörhead-viini oli selvästi perustellumpi oheistuote musankuuntelun kylkiäiseksi. Hik!

Ei tämä mikään kaljojen Ace of Spades ole

Vuonna 2012 julkistettu Motörhead Bastards Lager on Ruotsissa valmistettua lasipullossa myytävää 4,7 prosenttista kusenväristä keskiolutta, joka lasiin kaadettuna muodostaa olemattoman niukan vaalean vaahdon. Miedossa tuoksussa on viljaa sekä pahvia ja muovia. Maku on tunkkaisen löysä sekä edelleen pahvinen ja muovinen. Suutuntuma on kevyt ja takapotku olematon. Vaikka jälkimaussa löytyy hieman metallia, niin ei tämä mikään kaljojen Ace of Spades ole. Motörhead ansaitsisikin selvästi paremman oluen kuin tämmöisen kevyen ja lattean ylihintaisen esityksen.

Voisin toki juoda tätä laimeaa lagerinlitkua Motörhead-vodkan kyytipoikana, mutta sitä nektaria ei, hitto vie, myydäkään Suomessa, ainakaan vielä.

Rakas jumala! Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen Motörheadimme, mutta laadukkaana kiitos, sillä sinun on rock ’n’ roll -valtakunta ja viski ja naiset. Iankaikkisesti. Aamen.

Lisätietoja:
www.motorhead-drinks-shop.com