Ilmoitus: Haluaisitko nauttia musiikista entistä enemmän?

Luetuimmat jutut

ILMOITUS Musiikki on monelle tärkeä harrastus ja arjen voimavara, joka tuo aivan omanlaistaan sisältöä ja merkitystä elämään.

Musiikista voi nauttia monessa muodossa. Siinä missä toiset soittavat jotain instrumenttia tai laulavat kuorossa, tykkäävät toiset kuunnella musiikkia kaikessa rauhassa omassa kodissaan.

Osalle musiikkifaneista taas on tyypillistä seurata tiiviisti tiettyjä musiikkimedioita ja lempiartistiensa edesottamuksia sosiaalisessa mediassa. Toiset musadiggarit puolestaan kiertävät kaikki mahdolliset keikat sekä festarit ja hankkivat kotiinsa parhaimmat hifi-laitteet musiikin kuunteluun.

Vaikka musiikki itsessään on aineetonta, ei musiikin harrastaminen aina ole ilmaista, vaan vaatii myös rahallista panostusta. Harrastusta varten pikaisia menoeriä voi tulla musiikkilaitteiden rikkoutuessa tai kun tarvitaan pikaisesti rahoitusta keikkamatkaan.

Talouden pulmatilanteissa apu voi löytyä yhdistelylainasta.

Vähemmän lainoja, vähemmän rahahuolia

Pienten lainojen ja kulutusluottojen hankkiminen on nykyään yleistä. Vaikka pikkulainojen ottaminen saattaa olla kuinka kätevää ja helppoa tahansa, on monista lainoista huolehtiminen kallista ja epäkäytännöllistä. Pahimmassa tapauksessa omasta taloudenhoidosta saattaa tulla hyvinkin kuormittava ja stressaava ongelma. Näissä tilanteista moni on saanut arkeensa helpotusta yhdistämällä lainansa.

Yhdistelylaina selkeyttää taloutesi hoitoa ja tuo sinulle konkreettisia säästöjä. Yhdistämällä lainasi pystyt säästämään lainakuluissa ja lainan koroissa ja saat pienemmän kuukausittaisen maksuerän kuin hoitaessasi useampaa lainaa tai kulutusluottoa. Käytännössä yhdistelylaina voi auttaa sinua säästämään kuukaudessa jopa satoja euroja.

On mahdollista, että yhdistelylainan hankittuasi sinun ei tarvitse enää koskaan pohtia uuden lainan hankkimista. Sen sijaan käyttöösi vapautuu enemmän rahaa ja aikaa, jotka voit käyttää nykyistä mielekkäämmällä tavalla.

Raha-asiat kannattaa hoitaa fiksusti

Hae lainaa fiksusti ja vertaile mistä saat parhaimman rahoituksen harrastuksiisi. Rahoitu.fi-palvelu auttaa löytämään juuri sinulle sopivimman ja halvimman yhdistelylainan, jolla pääset kerralla kuittaamaan kaikki aiemmat pienet lainasi. Näin vastuullesi jää ainoastaan yksi laina, josta huolehtia. Yhdistelylaina kokoaa useat pienet ja kalliit lainat yhdeksi lainaksi, jolloin maksat vain yhden lainan kulut.

Lainojen yhdistäminen on keino järkevöittää talouttasi. Kun järjestät raha-asiasi fiksusti, avautuu sinulle uusia mahdollisuuksia nauttia musiikista entistä monipuolisemmin ja vapaammin!

Rahoitu.fi

  • Rahoitu.fi on suomalainen palvelu, jolle on myönnetty oikeus käyttää avainlipputunnusta
  • Palvelumme kautta kilpailutat yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja rahoituslaitosta
  • Lainaa voi hakea 2 000 eurosta 60 000 euroon asti
  • Voit valita takaisinmaksuajaksi 1-15 vuotta ja räätälöidä itsellesi sopivan kuukausierän
  • Täysin maksuton palvelu
  • Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, valitset itse tarjouksista itsellesi sopivimman
  • Etsimme sinulle tarvitsemasi lainan mahdollisimman alhaisella korolla sekä hyvillä lainaehdoilla
  • Rahoitu.fi palvelun kautta saat lainaa varmemmin ja edullisemmin kuin hakemalla lainaa itse vain yhdeltä luotonmyöntäjältä