Äänestys alkakoon: mikä on kaikkien aikojen paras livelevy? Kerro mielipiteesi ja voita!

Kalle Keskinen

Uusimmassa Soundin numerossa lehden avustajakunta listaa kaikenlaisia omalla sarallaan ansioituneita livelevyjä. Esittelyssä on yli 80 kovaa keikkatallennetta aina AC/DC:stä Bruce Springsteeniin ja The Doorsista Mana Manaan. Vaan mikä niistä on se kaikkein paras? Vai unohtuiko listalta joku albumi, joka on vielä kovempi kuin kaikki muut luetellut yhteensä?

Osallistu äänestykseen ja kerro mielipiteesi! Soundin verkkoäänestyksessä metsästetään nyt sitä todellista universumin hienointa livelevyä. Alla olevaan lomakkeeseen on listattu kaikki toimituksen valinnat, ja lisäksi mukana on vapaa kenttä, johon voi kirjoittaa listan ulkopuolisen nimekkeen. Valitse vain mieleisesi julkaisu, jätä yhteystietosi ja olet mukana arvonnassa!

Voittajien kesken arvotaan yksi kahden lipun paketti ensi kesän Metallica-keikalle (Hämeenlinna 16.7.) sekä kaksi kahden lipun pakettia Within Temptationin Espoon-konserttiin (Metro-areena 20.10.). Kisan palkinnot tarjoaa Live Nation. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Onnea matkaan!

Kilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!