Teetkö töitä onnesi eteen? Kovaa keikkatahtia painava Annika Nord on oleellisten kysymysten äärellä

https://www.youtube.com/watch?v=Wcb-5CPqKJw

Lukemattomilla keikkareissuilla itseään koulinut Annika Nord haluaa sanoa useammin kyllä kuin ei. Ensinäytössä Tekosyitä-musiikkivideo.

Annika Nord pohtii Tekosyitä-singlellään perustavanlaatuisia kysymyksiä siitä, missä määrin kullakin meistä on valtaa ohjata oman elämän suuntaa. Odotammeko että onni potkaisee vai teemmekö töitä sen eteen, kuten Nord kappaleella kysyy.

Tekosyitä on kolmas singlejulkaisu ensi vuonna ilmestyvältä debyytiltä. Kappaleen teemaa kuvittava video saa nyt ensinäyttönsä Soundissa. Katso se artikkelin alusta.

– Tahdon tietää millaiseksi elämä muuttuu, jos korvaa ei-sanan kyllä-sanalla. Ei voi tietää, jos ei kokeile. Uskon hyvään ja siihen että mahdoton on mahdollista, toteaa trubaduurikeikoilla itsensä koulinut ja 150 keikan vuosivauhtia painava Annika Nord.

”Toivon, että tästä biisistä ihmiset motivoituisivat tekemään töitä unelmiensa eteen.”

– Toivon, että tästä biisistä ihmiset motivoituisivat tekemään töitä unelmiensa eteen. Olivatpa ne sitten pieniä tai suuria juttuja, arkipäivän askareita tai uusia kivoja ideoita, jotka on vaan jäänyt odottamaan sitä oikeaa hetkeä. Jos joku asia saa hymyn huulillesi, niin tee sitä, jatka sitä!

Lisää tietoa Annikasta löytyy hänen kotisivuiltaan

Annika Nord. (kuva: Tino-Wiljami Wanhala)