Anti-Flagilta jo seitsemäs levy

Amerikkalainen punkyhtye Anti-Flag julkaisee uuden The Bright Lights Of America -albuminsa 2.4. Yhtyeen seitsemännen levyn on tuottanut legendaarinen Tony Visconti (David Bowie, Thin Lizzy, Morrissey).

Anti-Flag on tunnettu poliittisista ja kantaaottavista mielipiteistään niin sanoituksissaan kuin kommenteissaankin.

– Musiikiltaan ja lyriikoiltaan tämä albumi on yhtyeemme henkilökohtaisin levy. Olemme jo vuosia kirjoittaneet lauluja yhteiskuntamme epäoikeuden mukaisuudesta. Uudella albumilla avaamme uusia polkuja, korostaen ihmisen mahdollisuutta vaikuttaa asioihin ja uskoa parempaan tulevaisuuteen, laulajakitaristi Justin Sane sanoo. 

Pittsburghissa 1980-luvun lopussa perustettu, mutta 90-luvun loppupuoliskolta alkaen suurempaa huomiota kerännyt Anti-Flag on koko uransa ajan taistellut ihmis- ja eläinoikeuksien puolesta sekä kritisoinut voimakkaasti kapitalismia ja Yhdysvaltojen harjoittamaa ulkopolitiikkaa. Yhtye on musiikillisten saavutustensa ohella kunnostautunut myös manifestien kirjoittajana, joita löytyy levynkansien ohella myös bändin nettisivuilta.

Anti-Flag saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen maaliskuussa. Bändi esiintyy Helsingin Nosturissa kaksi kertaa; perjantaina 7.3. ja lauantaina 8.3.

www.anti-flag.com