Muut suunnitelmat sai jäädä kun biisi alkoi soida päässä – Ensinäytössä uusi At The Hollow -video

Ensinäytössä uusi At The Hollow -video.

Helsinkiläinen rockyhtye At The Hollow julkaisi tänään uuden singlen Down. Kappaleeseen tehty video saa nyt ensinäyttönsä Soundin netissä, katso visuaalisesti tyylikäs ja tunnelmaltaan puhutteleva video yläpuolelta. Kyseessä on viides näyte tulevana syksynä julkaistavalta albumilta, eli jatkoa What I Hold The Most Dear -debyytille (2015) ja Soundissakin kehutulle livelevylle on vihdoin luvassa.

Jos yhtye ei ole vielä tuttu, niin tämän tummanpuhuvan rockyhtyeen erikoisuutena on valitut soittopelit: laulaja Kalle Koon käsissä soi baritonikitara, Juho Martikainen soittaa kontrabassoa jousella ja Risto Järvelinin rytmiosastolla kuullaan erikoisempaakin perkussiota.

– Biisihän syntyi taas kuten aina itsellä, oon lähdössä johonkin tai tekemässä jotain normihommia. Istuin vihreällä keittiöjakkaralla ja vedin kenkiä jalkaan, kun Downin sointukierto alkoi soida päässä. Sitten unohdinkin mihin olin lähdössä ja olinkin säveltämässä kappaletta, kertoo Kalle Koo.

– Video taas tuli meidän Riston kautta, hän tunsi ohjaaja Petrus Koskisen. Videon tarina on Petruksen käsikirjoittama. Me haluttiin Juhon kanssa yllättyä, eikä tietää liikaa videosta. Meillä oli täysi luotto siihen mitä Risto ja Petrus tekee Hollow-maailmaan. Ja se todella kannatti!

Kalle Koo kertoo että syksylle aikataulutetun albumin äänittäjänä ja tuottajana toimii Tehosekoittimestakin tuttu Hannu Kilkki.

– Hanski on ollut aivan täydellinen hahmo tälle levylle, meillä on ollut todella hyvä yhteisymmärrys tätä tehdessä. Oon todella tyytyväinen!

Kalle toteaa, että erikoinen koronavuosi on toiminut tietyllä tapaa myös motivoivana voimana levyn teossa.

– Kaikki tapahtumat elämässä jää päähän, ja jossain vaiheessa ne alkaa purkaantua ulos sieltä musiikin muodossa. Nyt täytyy vaan odotella, että minkälaisina sävelinä viime vuosi alkaa soida.

At The Hollow (Kuva: Antti Rastivo)