Cats on Fire- ja The New Tigers -muusikko Ville Hopponen oman projektinsa kimpussa – ennakkokuuntelussa heleästi soljuva Verandan

Kitaravetoisen indiepopin ystävät, huomio!
5.10.2017 10:00

Soliti-yhtiön bändirosterin muusikot pysyvät kiireisinä. Esimerkiksi Ville Hopponen on työskennellyt aiemmin Pöllöt-, The New Tigers-, Le Futur Pompiste- ja Cats on Fire -kokoonpanoissa, ja nyt mies esittelee maailmalle Verandan-yhtyeensä. Ryhmän muita muusikoita ovat Aleksi Peltonen (Puunhalaaja, Henna Emilia & Houreet), Aki Pohjankyrö (Black Twig, Love Sport), Kaarlo Stauffer (Black Twig) ja Sampo Seppänen (Sofa Pets, Kynnet).

Verandanin debyytti-ep julkaistaan virallisesti 9. lokakuuta, mutta tuotokseen voi ottaa tuntumaa Soundin ennakkokuuntelun välityksellä jo nyt. Kuuntele alempaa.

”En ollut aiemmin juuri säveltänyt omia kappaleita, joten tämä oli hidas ja huolellinen prosessi. Ainoa päämääräni oli tehdä lauluja, joita pystyisin sietämään tulevaisuudessakin” , Hopponen kertoo tiedotteessa.

”Lisäksi halusin mukaan hienoja muusikoita, joiden arviointikykyyn luotan täysin. Heidän ideansa todella vetivät kaiken yhteen ja saivat homman toimimaan”

Verandanin liikkeistä saanee parhaiten tietoa kokoonpanon Facebook-sivuilta.

Lisää luettavaa