Ennakkokuuntelussa Ainon ja Hajonneiden Hullui unelmii – albumi kaikille voimapopin ja punkrockin ystäville

Juha Poutiainen

Tässä se nyt on, Ainon ja Hajonneiden debyyttilevy nimittäin! Svart Recordsin talliin kiinnitetty räminäryhmä tuo Hullui unelmii -esikoisensa myyntiin 15. lokakuuta, mutta Soundin ennakkokuuntelun avulla albumiin voi ottaa tuntumaa jo vähän etuajassa. Kuuntele alempaa!

”Kun albumin biisejä kasattiin, nimikkokappale Hullui unelmii tuli vasta, kun jo ensimmäinen puolikas levystä oli nauhoitettu. Biisinä se tuntui alkuun eroavan paljonkin siihen asti tehdyistä, mutta samaan aikaan tuoreelta ja mielenkiintoiselta, vaikka biisin rakennuspalikat olivat hyvin perinteiset. Biisistä tuli tavallaan maamerkki ja suunnannäyttäjä albumin lopuille biiseille. Ja kyllä, biisin nimellä haluttiin nostaa hattua Pelle Miljoonan suuntaan, tietenkin”, kertoo biisinikkari Petri Sinkkonen albumin rakenteesta tiedotteessa. 

Livenä bändin voi nähdä 15.10. Vantaan Vernissa-klubilla yhdessä Nyrkkitappelun kanssa, ja tämä on myös uuden levyn julkaisukeikka. Siitä seuraavat keikat ovat 22.10. Porin Anniksella ja 23.10. Keravan The New Sherwoodissa. Lisää keikkapäiviä on tulossa. Yhtyeen Facebook-kanavalle voi jättää terveisiä täällä.