Ensinäyttö: Ihanat naiset rannalla – Miia Juneksen Virta henkii päättyneen kesän haikeaa tunnelmaa

Syyskuu on jo pitkällä, mutta vielä ehditään palata loppukesän tunnelmiin Miia Juneksen debyyttisinglen tahdissa. Soundin verkkosivuilla saa tänään ensi-iltansa Virta-singleen tehty musiikkivideo, jossa tavoitetaan tummuvien iltojen ja autioiden rantojen surumielinen fiilis varsin asiallisesti. Katso Jaakko Juutelan ohjaama ja kuvaama video alempaa.

Junes kertoo kappaleen saaneen alkunsa, kun artisti pohti sitä, miten usein pelko rajoittaa elämäämme.

”Lähdimme työstämään musiikkivideoon lyriikoiden tunnelmaa tukevaa kuvaelmaa hyvään hetkeen heittäytymisestä. Pohjimmiltaan Virta on kertomus ihastumisesta. Se on inspiroitunut huumaavista ensitreffeistä piknikeineen ja flirttailevine hymyineen. Se on pikkuhiljaa kypsynyt päätös lopettaa epäileminen ja aloittaa eläminen”, Junes kertoo tiedotteessa.

”Ainakin itse olen sortunut usein väistämään elämän tarjoukset suojautuakseni tulevalta pettymykseltä, häpeältä tai hylätyksi tulemiselta. On ollut helpompaa heti kättelyssä etsiä virheitä itsestä, toisista ja hetkestä, kuin vailla epäilyksiä luottaa satumaiseen lopputulemaan. Pikkuhiljaa olen kääntänyt ajatuksiani kaikesta mikä voisi mennä pieleen kaikkeen, mikä voisi onnistua. Biisin teksti johdattaa kauniiseen kesäiltaan, jolloin päätin olla murehtimatta etukäteen, ottaa kaiken hyvän vastaan ja antaa virran viedä.”

Keminmaalta Helsinkiin muuttanut Miia Junes työstää parhaillaan tuottajansa Matias Kiiverin kanssa kuuden kappaleen ep:tä. Seuraava single Tyhjiö julkaistaan 18. syyskuuta. Laulajan Facebook-sivut löytyvät täältä.