Ensinäyttö: Juhlat kertoo tarinan hölmöläisten keväästä – pelkkää toiveajattelua on aikainen aurinko kylmässä Suomessa

https://youtu.be/02a05QteGj8

Helsinkiläinen Juhlat ovat varsin tuore nimi maamme bändikartalla. Yhtye perustettiin vuonna 2018, ja orkesterin diskografiaan lukeutuu tällä hetkellä yksi viime keväänä esitelty kasettijulkaisu. Sen painos on jo loppunut, mutta digitaalisesti tuotoksen voi tarkastaa orkesterin Bandcamp-sivulta.

Tänään Juhlien tarina jatkuu uudella biisillä ja musiikkivideolla. Toiveajattelua on siitä reipas esitys, että kappale on yhtyeen mukaan tallennettu studiolivenä ilman kummempia kommervenkkeja. Eikä siinä vielä kaikki, vaan myös musiikkivideon soittokohtaukset taltioitiin samassa rytäkässä. Tehokasta toimintaa!

Toiveajattelua kertoo hölmöläisen keväästä, siitä, kun vuoden ensimmäisinä aurinkoisina päivinä aletaan intoilla kevään tulosta ja myöhemmin petytään, kun lumi ja pakkanen tulevat takaisin”, yhtye kertoo sähköpostitse. No sepäs on mukava aihe laululle näin synkän marraskuun keskellä.

Juhlat pitää joka tapauksessa majaa Facebookissa täällä. Yhtyeellä ei ole tällä hetkellä keikkoja buukattuna, mutta eiköhän niistäkin sosiaalisessa mediassa huudella kunhan aika on.