Ensinäyttö: Tytär-yhtyeestä tuttu W. Iivarinen käsittelee elämän ja kuoleman epäreiluutta tuoreella singlellään

Soundin välityksellä ensiesityksen saavan videon visuaaleista vastaa Hans Weckman.

Kulttimainetta nauttineesta, synkästä ja metallisesta rockista tunnetusta Tytär-yhtyeestä soolouralle lähtenyt W. Iivarinen julkaisee syksyllä kolmannen albuminsa Huonoja uutisia. Luvassa on yhdistelmä raskasta rockia, melankolista laulaja-lauluntekijämusiikkia ja elektronisia soundeja, joka on kuin fuusio Sielun Veljistä ja The Prodigystä.

Tulevalta levyltä julkaistiin vappuaattona toinen single Kuolema on hiljainen kuiskaus, jonka musiikkivideo saa nyt ensiesityksensä Soundissa. Videon on toteuttanut omaperäisestä tyylistään tunnettu huippulupaus Hans Weckman, joka on toiminut W. Iivarisen luottovisualistina jo vuosien ajan.

”Väkevät psykedeeliset värit ja symbolit kuvaavat ihmisen monitulkintaista subjektiivista sisäistä maailmaa ja suurta tuntematonta rajatilaa jota lähestymme kuoleman hetkellä”, Weckman kommentoi tuotosta.

”Tämä kyseinen teksti käsittelee elämän (ja kuoleman) epäreiluutta henkilökohtaisimmalla mahdollisella tavalla. Kappaleessa kuvatut hautajaiset joutsenten ylilentoineen ovat osa tositarinaa, joka nivoutuu yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi tulevan konseptialbumin muodossa. Levy on kuvaus surutyöstä, jota käy läpi menettäessään läheisen ihmisen”, Iivarinen avaa puolestaan itse kappaletta.