Kirkan Hetki lyö -hitti päivitettiin vuoteen 2016 – esittelyssä Voice of Finland -kilpailija Ilari Hämäläisen bravuurikappale

Voice of Finlandista parhaiten tunnettu Ilari Hämäläinen esittelee Soundin sivujen välityksellä yleisölle oman näkemyksensä vanhasta kunnon Kirka-ikivihreästä Hetki lyö. Kappaleesta on tehty myös englanninkielinen versio, joka on luonnollisesti nimeltään Beat the Clock.

Hetki lyö on kummitellut mukanani vuosikaudet keikoilla. Se on myös sellainen samastumisen väylä, jolla saan yleisön heräämään ja huomaamaan mun Kirka-vaikutteeni, Kirka kun sattuu olemaan mun suurin suomalainen laulaja-esikuvani”, Hämäläinen kertoo tiedotteessa.

”Biisillä on pitkä historia 1960-luvun lopusta lähtien, ja toivon sen toimivan ikään kuin napanuorana nykypäivän rockmusiikin ja vanhojen klassikkojen välillä. The Voice of Finland -ohjelmassa esittämäni versio sai myös huomattavan suuret katsojamäärät netissä, joten tuntui hyvältä idealta avata peli tutulla biisillä uusissa vaatteissa.”

Ilari on valmistellut kaikessa hiljaisuudessa yhtaikaisesti kahta albumia, joista toinen sisältää laulajan omia suosikkilainoja ja toinen täysin omaa uutta tuotantoa. Viimeksi mainitusta kuullaan esimakua pikapuolin.

”Olen aina haaveillut kansainvälisestä urasta, ja vasta viime vuosina olen löytänyt rakkauden ja arvostuksen suomenkielistä rockmusaa kohtaan. Olen kokenut, että minulla on missio tehdä classic rock – ja AOR-genreä. Jos en tekisi rakastamaani AOR:ää, olisin epäaito taiteilija ja valehtelisin kuulijoilleni”, Hämäläinen kertoo.

Hetki lyö ja Beat the Clock julkaistaan virallisesti huomenna 14.10. Ja näin se kappale menee: