Kun ero hirvittää, mutta yhdessä jatkaminenkin on tuskaa – ensinäytössä Niki’s Projectin rankkaa aihetta käsittelevä video

Tälle päivälle saatiin vielä ensinäyttöön vaikeaa aihetta kuvaava musiikkivideo. Niki Westerbackin ja Tero Melkon – oikean elämän pariskunta, muuten – uusi videobiisi I Don’t Know Why kuvaa hiipuvan parisuhteen tuskallisuutta. Oman ulottuvuutensa videolle antavat mukaan pestatut näyttelijät Eleonoora Kauhanen ja Lauri Karo. Teos on John La Hanhi Productionsin käsialaa.

”Biisi kertoo parisuhteista, joissa on vaikea olla, mutta eroaminen on vielä vaikeampaa. Usein tyydytään olemaan huonossa suhteessa vaikka monesti ihmiselle terveellisempi ratkaisu olisi erota. Monessa suhteessa koetaan psyykkistä ja fyysistä väkivaltaa, mutta silti tai sen takia ei uskalleta erota. Biisin ja videon käsittelemät parisuhdeongelmat ovat nyt Koronan takia nousussa. Kyseessä ei ole mikään happy ending, mutta ehkä tämä saa ihmiset ajattelemaan”, Niki kertoo tiedotteessa.

Kappaleen soittajakaartiin kuuluvat Riku Rajamaa (Sunrise Avenue), Minttu Muranen (Barbe-Q-Barbies) ja Teijo Jämsä. Eleonoora Kauhanen kertoo kuvausten sujuneen synkästä aiheesta huolimatta iloisissa merkeissä.

”Oli superihanaa päästä tekemään oman alan töitä näin korona-aikana, ja vaikka videon teema onkin rankka, kuvauksissa naurunremakka soi joka välissä ja tunnelma oli lämmin. Koko tiimi oli mukana täysin sydämin, ja se tuntui”, Eleonoora Kauhanen kuvailee tiedotteessa.