”Suurin osa kamasta soundaa jo todella hyvältä” – Lauantailekana Arion: No One Stands In My Way

Iivo Kaipainen lupailee yhtyeensä tekeillä olevan kakkospitkäsoiton pitävän sisällään myös "ihan kunnon synkistelyä".
23.9.2017 12:17

Lauantailekat ovat meneviä ja tunnelmallisia kotimaisia ralleja. Ei raja-aitoja.

Vuoden 2013 Uuden Musiikin Kilpailusta suuremman yleisön tietoisuuteen ponnistanut, vuonna 2011 perustettu melometal-ryhmä Arion puurtaa parhaillaan toisen studioalbuminsa kimpussa.

Päivän Lauantailekana tarjoillaan uusi maistiainen tulevasta vastikään julkaistun No One Stands In My Way -singlen muodossa. Arionin kitaristi Iivo Kaipainen kertoo:

No One Stands In My Way on yksi ensimmäistä uudelle levylle kirjoitetuista biiseistä. Kyseinen kappale kuuluu omiin suosikkeihini meidän tuotannosta. Biisin teemana on syvältä pohjalta ylös nouseminen ja elämän vaikeimmista hetkistä selviäminen. Mihin tahansa nuo kokemukset sitten liittyvätkään; masennukseen, sairauteen, kiusatuksi tulemiseen, liian isoon duunimäärään tai riippuvuuteen… Useimmista asioista selviää, kun pysyy kovana ja uskoo itseensä. Mulle tällä biisillä iso henkilökohtainen merkitys.

Mikä on tilanne Last Of Us -kiekkonne (2014) seuraajan suhteen?

Toinen albumi on tukevasti loppusuoralla. Suurin osa kamasta soundaa jo todella hyvältä, osan kanssa on vielä hieman enemmän duunia jäljellä. Tyylillisesssä mielessä biisejä löytyy todella laidasta laitaan, mikä on mun mielestä siistiä. Sinkut on kaikki aika suoraviivaisia, mutta sen ei kannata antaa hämätä. Levyltä tulee löytymään niiden lisäksi myös slovareita, progea ja ihan kunnon synkistelyäkin.

Lauantaileka – Arion: No One Stands In My Way

Arion on:

Lassi Vääränen (laulu)
Iivo Kaipainen (kitara)
Arttu Vauhkonen (koskettimet)
Gege Velinov (basso)
Topias Kupiainen (rummut)

Biisiuutuuksista pölähtävimmät viikoittain päivittyvällä Parasta juuri nyt -soittarillamme:

Menneisyyden Lauantailekat löydettävissä täältä.

Lisää luettavaa