Minttu sekä Ville iskevät jälleen – uudella videolla kuulija viedään ensisuudelmasta seuraavalle tasolle

https://youtu.be/kD3SNU_j8ZI

Saatiinpa tähän päivään vielä toinenkin ensinäyttö. Tässä tapauksessa asialla on Minttu sekä Ville -duo, jossa nimestä huolimatta vaikuttavat sellaiset muusikot kuin Ulriikka Heikinheimo ja Tuomas Yli-Jaskari. Heikinheimo tunnetaan myös musikaaliartistina, Yli-Jaskari puolestaan Tracedawn-metalliyhtyeestä.

Hulluna suhun -single käsittelee luonnollisesti ihastumista, ja tiedotteessa luvataan, että kuulija viedään videon avulla ”ensisuudelmasta seuraavalle tasolle”. Katso uutuusvideo yläpuolelta.

”Ihastuminen on erittäin luova tila!”, Heikinheimo tuumaa. ”Vaatii rohkeutta ja riskinottoa päästää toinen ihminen lähelle ja avata sydän jollekin, jota ei vielä kunnolla tunne. Mutta ilman riskejä elämä olisi vain tasaista suoraa maantietä ilman yhden yhtä puuta, mutkaa tai sivupolkua. Ihastuminen voi kaikessa ihanuudessaan ja oksitosiini-höyryissään olla myös erittäin vaivaannuttavaa, ihastumista kun ei voi manipuloida. Mutta se mihin voi vaikuttaa on se, miten tunnetta käsittelee. Yksi kertoo asian suoraan ihastuksen kohteelle, toinen kirjoittaa kirjan, kolmas runon ja neljäs laulun.”

Minttu sekä Ville kommunikoi yleisönsä kanssa Facebookissa täällä näin. Keikkoja kaksikolla ei näytä olevan juuri nyt kalenterissa.