Tylsyyden inspiroimaa uudistumista – Ennakkosoitossa Jori Sjöroosin miksaama Matka Maailman Ympäri -single

Ota ennakkoon haltuun soundiaan uudistaneen Matka Maailman Ympäri -yhtyeen single.
24.2.2021 15:44

Suomirocktrio Matka Maailman Ympäri valmistautuu kolmannen albuminsa julkaisuun. Uusia tuulia puhaltaa, sillä perjantaina 26.2. ilmestyvän ja nyt ensiesityksensä Soundissa saavan Kerro et kaipaat mua -singlen on miksannut Jori Sjöroos. Ja varsin raikkaalla tavalla yhtyeen soundi onkin muuttunut. Kuuntele kappale yläpuolelta.

– Testailin kotona synasoundeja koronatylsyyksissäni viime keväänä. Kirjoitin vahingossa biisin. Hinkkailimme tätä koko kesän ja syksyn, mutta minulle tulee vieläkin hyvä mieli joka kerta, kun kuulen Jori Sjöroosin ihanan miksauksen, kommentoi kappaleen kirjoittaja ja yhtyeen kitaristi Miro Palokallio.

Kerro et kaipaat mua kertoo satunnaisesta kohtaamisesta exän kanssa, mutta teksti tuntuu osuvan ihan jokapäiväisiin tuntemuksiin näinä aikoina, kun ystäviä ei juuri pääse näkemään.

Miro Palokallion lisäksi Matka Maailman Ympäri -yhtyeessä vaikuttavat Saara Niemelä (laulu) ja Aarni Palokallio (rummut). Keikoilla – ah, mikä ihana sana – yhtye laajenee jopa kuusihenkiseksi.

Matka Maailman Ympäri

Lisää luettavaa