Muistatko tämän laulun, kysyy Plutonium 74 – uusi single kuultavana Soundin sivuilla!

19.5.2016 10:24

Helsinkilänen Plutonium 74 julkaisee kolmannen albuminsa pitkähköksi venähtäneen tauon jälkeen alkusyksyllä 2016. Ensimmäinen maistiainen kuultiin maaliskuussa, kun Aleksis Kiven kadulla esiteltiin yleisölle. Nyt on vuorossa kesäinen Muistatko tämän laulun, joka ilmestyy virallisesti vasta huomenna mutta saa tällä kellonlyömällä ensi-iltansa Soundin verkkosivuilla. Kuuntele kappale alta!

Yhtye itse kertoo tiedotteessaan singlestään näin:

“Muistako tämän laulun? Aina välillä se soi päässä. Se laulu on koottu niistä neljästä loppusoinnusta, joita nahkatakkeihinsa juurtuneet nuhjuiset rokkarit veivaavat jaksaakseen kivuta Porthaninkadun vielä kerran alhaalta ylös. Bassorumpu pitää kuin sydäntahdistin poukkoilevat temmot ja levottomat instrumentit nipussa. Kaikki ovat seonneet laskuissa, kuinka mones kevät tämä on ikuisen vapun aukiolla. Poliisitkin ovat vanhentuneet samassa rytmissä ja yhtyneet tanssiin, joka enteilee viimeisten sointujen jälkikaiun katoamista Dallapen puiston ympärille nousseiden virastotalojen katonharjojen taakse.”

Orkesterin voi nähdä keikalla seuraavan kerran 21.5. Helsingin Tavastialla. Sen jälkeen keikkoja on luvassa heinäkuussa, kun bändi konsertoi 1.7. Hailuodossa Bättre Folk -festareilla, 2.7. Tampereen Freedom-festivaalissa ja 3.7. Pietarissa Stereoleto-festareilla.

Lisää luettavaa