Nuoret ja raikkaat: Risto Huovila

Manselaispelimanni kesähittijahdissa.

Risto Huovila

Nuoria, raikkaita ja rakastuttavia. Sellaisia artisteja ja yhtyeitä maassamme on monia, etkä ehkä ole koskaan kuullutkaan heistä. Vielä.

Tänään valokeilaan nostetaan Tampereen poika, laulaja, lauluntekijä ja katusoittaja Risto Huovila.

”Livekokoonpano on vielä työn alla, mutta on mulla mielessä jotain tyyppejä, jotka osaa ainakin juoda kaljaa.”

Soitan koskettimia sekä kitaraa ja laulan. Juuri nyt teen lisää biisejä, joita julkaistaan, jos ne eivät ole ihan perseestä. Livekokoonpano on vielä työn alla, mutta on mulla mielessä jotain tyyppejä, jotka osaa ainakin juoda kaljaa.

Asia kunnossa.

Nuorissa ja raikkaissa Huovilalta kuullaan vuodenajallisesti jo liki akuutti kipale nimeltään Kesä on tässä. Mies kertoo siitä seuraavasti:

Levy-yhtiö kirjoiteli, että ”Kesä on tässä -kappale kertoo kahden ihmisen kohtaamisesta, rakkauden palavasta huumasta ja kesän raukeudesta siitä hetkestä, kun aika tuntuu pysähtyvän”. Oikeastihan se kertoo vaan panemisesta. Tai no, on siinä ehkä nousuhumalaakin. Tai ainakin biisi tehtiin aamuviideltä mökillä parin punkkupullon jälkeen.

Kesähittiähän tällä yritetään. On tämä maailmallakin kiertänyt ja isoa hittiä tästä on povattu. Siitä huolimatta laululle ei kuitenkaan oikein löytynyt ottajaa, kun se on kuitenkin aika omanlaisensa; ei ole räppiä, kebab-komppia taustalla tai kuikkaa huutamassa kertseissä. Aattelin sitten vetää tän ite, kun Saumaa Records biisistä lopulta innostui. Kipale pääsi myös Spotifyn Paras fiilis! -listalle, eli ilmeisesti joku on jaksanut kuunnella c-osaan asti.

Testaa tästä, jaksatko sinä:

Nuoret ja raikkaat – Risto Huovila: Kesä on tässä

Jokaiseen Nuoret ja raikkaat -sarjassa esiteltyyn artistiin ja yhtyeeseen pääset tutustumaan täällä.

Jos tiedät, kuka artisti tai mikä bändi olisi sekä nuori että sopivalla tavalla raikas, vinkkaa hyvä ihminen asiasta meille:

Oops! We could not locate your form.

Ja muista kuunella sekä seurailla myös vuoden 2017 Nuoret ja raikkaat -soittariamme: