”Rakkaus pettää meistä jokaisen, aikanaan” – Perjantaibiisinä Antero Lindgren: Shadows

Uuden kokopitkän pian julkaiseva lauluntekijä sanoo olevansa pimeän ystävä.
8.9.2017 07:42

Soundi.fi:n Perjantaibiisi-sarjassa nostetaan kerran viikossa esiin yksi ajankohtainen kotimainen kappale.

Musiikkidiggarien keskuudessa suoranaista hypeä vuonna 2012 julkaisemallaan Mother-debyytillä nostattaneen, jo pian myöhemmin Talking With The Dead -kakkospitkäsoitonkin ilmoille puskeneen Antero Lindgrenin albumi on jo lähes ulottuvillamme.

Lauluntekijän 22.9. ilmestyvältä Blood Red -nimiseltä kiekolta olemme tähän mennessä saaneet mutusteluun jo World Gone Mad -nimisen siipaleen videoineen. Tänään Perjantaibiisinä tarjoillaan Shadows-nimistä kakkossingleä. Lindgren kertoo biisistä näin:

Rakkaus pettää meistä jokaisen, aikanaan. Toiset useammin kuin tarpeellista olisi. Se vain on yksi rakkauden olennaisista luonteenpiirteistä. Mitä tapahtuu sen jälkeen, on kuitenkin se, mikä määrittää meitä ihmisinä. Voimme nousta ylös, oppia varovaisuutta, jonkinlaista post-rakkaus-survivalismia, tai voimme jäädä huutamaan pimeään. Paikkaan, jossa varjoja tanssittavat enää vain menetetyn palon etäiset kylmenevät säteet samalla, kun hyväksymme sen, mitä meistä on tullut. Varjoja. Itse olen aina pitänyt pimeästä.

Perjantaibiisi Antero Lindgren: Shadows

Anteron pääset näkemään keikkalavoilla lähiaikoina seuraavasti:

27.9. Tavastia, Helsinki
29.9. Olympia Kortteli, Tampere
20.10. Kutonen, Helsinki
6.1. On The Rocks, Helsinki

Uutuusrykäisyistä rotevimmat luontevasti viikoittain päivittyvältä Parasta juuri nyt -soittariltamme:

Lisää luettavaa