Se ylivoimainen tyyppi – Perjantaibiisinä Koria Kitten Riot: The Laughing Man

Helsinkiläisyhtyeen loppuvuodesta ilmestyvällä albumilla soi 60-lukuisesti folkahtava kitarapop stemmoineen kaikkineen.

Koria Kitten Riot vuonna 2016. Kuva: Otso Reunanen

Soundi.fi:n Perjantaibiisi-sarjassa nostetaan kerran viikossa esiin yksi ajankohtainen kotimainen kappale. Tänään hytkytään Koria Kitten Riotin uutuussinglen tahdissa.

Tyylikkäästi poppaava, kaikilla kolmella studioalbumillaan neljän tähden arvioon Soundin sivuilla yltänyt Koria Kitten Riot on tekemässä paluuta korvakäytäviimme. Yhtyeen tänään julkaistu sinkku kulkee nimellä The Laughing Man.

The Laughing Man on biisi kateudesta. Se kertoo siitä ylivoimaisesta tyypistä, joka voittaa aina kaikessa missä itse häviät, ja joka ei koskaan vanhene tai pelkää mitään. Musiikillisesti laulu on lyhyt ja yksinkertainen, suoraan asiaan menevä popkappale – tällaisenaan itse asiassa aika tyypillinen näyte koko uudesta levystämme, Koria Kitten Riotin päämies Antti Reikko tuumii.

Nyt julkaistu kappale enteilee järjestyksessään neljättä, loppuvuodesta ilmestyvää Koria Kitten Riot -albumia, josta lupaillaan kitarapopin, 60-lukuisen folk rockin ja stemmalaulannan liittoa. Lyyrisissä teemoissa tullaan liikkumaan toivon ja tieteen teemojen ympärillä.

Hypätkäähän kyytiin!

Perjantaibiisi Koria Kitten Riot: The Laughing Man

Koria Kitten Riot on:

Antti Reikko (laulu ja kitara)
Lasse Toimi (basso ja laulu)
Teemu Vänskä (koskettimet ja laulu)
Olli Rahkonen (kitara) ja
Eino Anttila (rummut)

Kaikkea parasta enemmän kuin olisi hyvän maun mukaista: