Reckless Loven Olli Herman osaa nimetä heti viime vuoden huippuhetken: ”Paras asia, mitä olen kokenut”

Saara Planting

Timo Isoaho uteli kotimaisilta artisteilta näiden suosikkiasioita vuodesta 2022. Tällä kertaa vastausvuorossa on Reckless Loven Olli Herman.

Kunniamaininta:

Elvis

”Vuoden kovimpia, ellei kovin näyttelijäsuoritus. Austin Butler Elviksenä sai leuan loksahtaa ja tuccaheavyihmisen laittamaan Elvistä Spotify-listalleen. Viihdyttävä elämäkertaelokuva muutenkin.”

5. Brothers Osborne: Skeletons

”Albumi julkaistiin alun perin jo pari vuotta takaperin, mutta vuonna 2022 julkaistu deluxe-versio iski kovaa. Parasta modernia countrya, mitä olen kuullut. Grammyn Osbornet veivät kotiin parhaana country-duona, mikä ei tietysti kerro muuta kuin sen, että jopa Grammy-raadin puukorvat ovat kerrankin kuulleet jotain, joka soi mun luureissa eniten koko vuonna.”

4. Peacemaker

”Vuoden paras sarja ja kaikkien aikojen paras supersankariasia, minkä olen katsonut. Okei, olen puolueellinen, sillä oman biisin saaminen sarjan soundtrackille on bucket list -homma, mitä en tiennyt listanneeni. Vanhalle sleaze-fanille soundtrack on läpeensä pelkkää juhlaa muutenkin. Ei kyllä haittaa, että sarjan omalaatuinen huumori ja dialogi iskevät kuin pajavasara otsalohkoon.”

3. Lost Society

”Pääsin todistamaan bändiä livenä kesällä ja kuulemaan uusinta albumia semisti ennakkoon. Vuoden ehdotonta kärkeä ihan kaikessa. Best band ever.”

2. Tuska

”Vuoden kohokohta vuodesta toiseen. Keli helli, ja puitteet olivat jälleen kerran ylivoimaisen hyvät. Heittämällä paras festivaali, missä olen saanut käydä. Tänä vuonna Tuska oli myös oman ammatillisen urani kohokohtia, kun Reckless Love pääsi ensimmäistä kertaa mukaan line-upiin. Kun kieuin uuden albumin biisejä 17 000 silmäparin edessä tulipallojen hönkiessä 30 asteen helteessä, tajusin, että meneillään oli yksi urani ikimuistoisimmista hetkistä.”

1. Esikoisen syntymä

”Tämä ei perusteluja kaipaa. Musta tuli tänä vuonna faija. Paras asia, mitä olen kokenut. Call me Daddy-O.”

Toimittanut: Timo Isoaho