Artisti: Reckless Love

Reckless Love otti Ozzy Osbourne -hitin käsittelyynsä ja sekoitti sekaan aimo annoksen synthwave-tyylittelyä – kuuntele tästä

Kuopiosta ponnistava Reckless Love julkaisee viidennen studioalbuminsa Turboriderin 25. maaliskuuta. Vahvasti 1980-luvun tunnelmiin sukeltava kokonaisuus seuraa vuonna 2016 julkaistua Invaderia. Hiuslakkaa ja elastaania tihkuvasta tukkametallisoundistaan tunnetun yhtyeen uutukainen on laulaja Olli Hermanin aiempien kommenttien mukaan aikaisempaakin kasarihenkisempää Reckless Lovea.

Kotimainen glam rock kunniaan! Taas yksi suomalainen bändi pääsi esille HBO:n Peacemaker-hittisarjassa

Eipä liene suomalalainen tukkarock saanut koskaan aikaisemmin näin paljon huomiota tv-maailmassa. HBO:n Peacemaker-sarjassa on kuultu aikaisemmin niin Hanoi Rocksia kuin Santa Cruziakin, ja nyt myös Reckless Love pääsi mukaan ilonpitoon. Hyvä!

Turborider matkaa kauas 1980-luvulle – Reckless Loven uusi video suorastaan pursuaa kasarikuvastoa

Olli Hermanin johtama Reckless Love ei ole ennenkään epäröinyt flirttailla 1980-luvun soundien kanssa, mutta nyt yhtye on mennyt tuosta vuosikymmenestä suorastaan sekaisin. Tänään tuli julki orkesterin uusimpaan Turborider-singleen tehty musiikkivideo, ja tähän tuotokseen on saatu niin paljon kasarikuvastoa, että heikompaa hirvittää. Katso aitoa Tron-meininkiä luotaava eepos alempaa.