”Suomi on kaunis maa, jossa on kauniita ihmisiä” – Hollywood Undead paljastaa bändin jäsenen suomalaisen sukutaustan

Viime syksynä viidennen albuminsa Five julkaissut Hollywood Undead on kiertänyt alkuvuoden ympäri Eurooppaa tiukalla tahdilla. Tällä viikolla losangelesilaiskopla nähdään Tampereella loppuunmyydyllä Pakkahuoneella sekä Helsingin Jäähallin Black Boxissa.

Tavoitimme pseudonyymien taakse piiloutuvan yhtyeen räppäri-basisti Johnny 3 Tearsin haastatteluun ennen bändin Suomen-vierailua. Miten eurooppalaisfanit ovat ottaneet vastaan uuden materiaalin?

– Ainakin tähän asti vastaanotto on ollut oikein hyvä. Jos ihmiset eivät pitäisi uusista biiseistämme, niin tuskin he tulisivat keikoille, Johnny 3 Tears vastaa huolettomasti.

3 Tearsin mukaan bändillä on paljon hyviä kokemuksia maastamme.

– Viime kesänä olimme siellä Red Hot Chili Peppersin kanssa, se oli todella hauskaa. Nautimme aina sinne tulemisesta: kaunis maa ja kauniita ihmisiä. Yhden bändin jäsenen äiti on itse asiassa puoliksi suomalainen, Johnny paljastaa.

Keneltä Hollywood Undeadista löytyy suomalaisia juuria?

– Charlien [Scene] isoäiti on Suomesta. Pieni maailma, eikö totta? Johnny kertoo ja nauraa.

Valitettavasti emme saaneet Charlie Sceneä itseään vahvistamaan asiaa, mutta luottakaamme herran bändikaverin sanaan.

Syksyllä 2018 tulee kuluneeksi kymmenen vuotta Hollywood Undeadin debyyttialbumin Swan Songsin julkaisusta. Johnny 3 Tearsia ajatus ajan kulumisesta masentaa, mutta hänen mukaansa bändi on myös kehittynyt ajan saatossa.

Swan Songsilla on kuultavissa tietynlainen epäkypsyys, josta oikeastaan pidän: olimme nuoria, tyhmiä, emmekä tienneet paskaakaan mistään, Hollywood Undeadin alkuperäisjäseniin kuuluva 3 Tears kuvailee.

Lue lisää Hollywood Undeadin kuulumisia 23. maaliskuuta ilmestyvästä Soundin numerosta 3/2018.