Arvonta käyntiin: Hommaa itsesi ja ystäväsi Tuomas Wäinölän keikalle Tavastialle sekä uusi albumi nimmarilla

1.12.2023 12:41

Armoitettu kitaramaestro Tuomas Wäinölä julkaisi toisen sooloalbuminsa The Return of the Hometown Hero aiemmin tänä syksynä. Tällä hetkellä myös Raskasta Joulua -kiertueen kitaristina kiertävä Wäinölä saapuu oman kokoonpanonsa kanssa Helsingin Tavastialle 19. joulukuuta. Livekokoonpanossa ovat mukana Tuomaksen lisäksi Anssi Nykänen, Kasperi Kallio, Heikki Laine sekä William Suvanne. Mukana on myös vierailevana rumpalina Apocalyptican Mikko Sirén, 5-henkinen torvisektio Tero Lindbergin johdolla sekä kitaristivieraat Mikko Kosonen, Timo Kämäräinen, Marzi Nyman ja Varre Vartiainen. Nyt yhdelle Soundin lukijalle avautuu mahdollisuus hommata arvonnasta kaksi lippua sekä uusi albumi nimikirjoituksella.

Uusi levy on löyhästi omaelämäkerrallinen studioalbumi, jolla on mukana runsaasti kovan luokan muusikoita. Levyllä soittavat muun muassa Anssi Nykänen, Lauri Porra, Tero Lindberg, Rolf Pilve, Mikko Kosonen, Timo Kämäräinen ja Mikko Sirén. Tuomas vastaa itse suuresta osasta levyn tuotannosta. Kitaroiden ohella hän on hoitanut levylle syntetisaattorit, lyömäsoittimet, ohjelmoinnin, sävellykset sekä sovitukset.

Tuomas Wäinölä on tuttu kasvo niin lavoilta kuin televisiostakin. Muun muassa Nylon Beatin, Paula Koivuniemen, Raskasta joulua -kiertueen, Marko Hietalan sooloyhtyeen ja Anssi Kelan kitaristina lavoja kolunnut sekä Elämäni biisi– ja The Voice of Finland -ohjelmissa nähty Wäinölä on säveltänyt työparinsa Juri Sepän kanssa score-musiikin myös Yhdysvalloissakin kiinnostusta herättäneeseen Jalmari Helanderin Sisu-elokuvaan. Tuomaksen edellisestä sooloalbumista ehti vierähtää kaksitoista vuotta.

Vastausaika päättyy tiistaina 12. joulukuuta. Ja kisakysymys kuuluu näin:

Kilpailu on päättynyt!

Lisää luettavaa