Night Visions -skaba! Osallistu arvontaan ja voita liput valitsemasi elokuvan esitykseen + muita palkintoja

1.11.2016 14:09

Night Visions -elokuvafestivaalia vietetään jälleen 9.–13.11. Helsingissä. Viiden päivän aikana nähdään Kinopalatsissa yhteensä 42 pitkää elokuvaa ja valikoima tiukan seulan läpi pakotettuja lyhytelokuvia.

Festivaalin musiikkiliitännäisistä elokuvista nimettäköön esimerkiksi Rob Zombien kauhupätkä 31, Los Angelesin metalliskeneä käsittelevä The Decline of Western Civilization II, Marilyn Mansonin tähdittämä Let Me Make You Martyr ja Jon Mikl Thorin tuottama, kirjoittama ja näyttelemä kulttiklassikko Rock´n´Roll Nightmare. Yksi erityisen kiinnostava musiikkidokumentti on suomalainen Jyväskylän meininki, joka kertoo nimensä mukaisesti Jyväskylän vilkkaasta punkskenestä. Dokumentin trailerin voi katsoa täällä.

Soundin sivuilla järjestetään nyt skaba, jossa innokas elokuvanystävä voi voittaa liput itselleen ja ystävälleen vapaavalintaisen elokuvan näytökseen sekä kaupan päälle Night Visions -kassin ja -paidan.

Vastaa vain alla olevaan kysymykseen ja lisää yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa! Night Visionsin ohjelmaan pääset perehtymään tarkemmin täältä. Onnea matkaan!

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Lisää luettavaa