ESCAPE THE FATE: Dying Is Your Latest Fashion

ESCAPE THE FATE
Dying Is Your Latest Fashion
Epitaph

My Chemical Romancen, lostprophetsin ja Atreyun kaltaisten bändien vanavedessä valokeiloihin yrittää tunkea monenmoista emo-henkistä rokkaajaa ja taso on yhtä häilyvä kuin minkä tahansa tyylimurroksen jälkeisessä kuohussa.

Las Vegasin Escape The Fate on debyyttinsä perusteella perässätulijoiden kärkiryhmää. Suunsoittonsa perusteella se taas on ääriryhmää, sillä se syyttää nykyistä rock-kenttää vitsiksi ja vannoo tuovansa 80-luvun tukkahevin takaisin. Ei ehkä tyylillisesti, vaan asenteellisesti, ja kuninkaaksi se tarjoaa tietenkin itseään.

Nuorten herrojen kiima rocktähteyteen kuuluu julkisen höpötyksen lisäksi musiikissa. Dying Is Your Latest Fashion ryntäilee reipashenkisesti, kierrättää tarttuvia huutokertosäkeitä ja pursuaa lemmentuskaisten nuorukaisten poikamaisia kolttosia. Vaikka yhtyeellä ei vielä olekaan keinoja saada levyn vavahduttavaa alkuräjähdystä jatkumaan kaikille biiseille, se pitää hengästyttävää vauhtia yllä väkisin. Situationin ja Reverse This Cursen tyyliset viettelevät emo-rallit vihjaavat, ettei suunpieksäntä ole täysin vailla pohjaa.