LABYRINTH: Sons Of Thunder

LABYRINTH
Sons Of Thunder
Metal Blade

Italialaisbändi Labyrinth sai kypsytellä voimametalliaan pitkään, ennen kuin koko maailmalla oli tilaisuus päästä osalliseksi yhtyeen taidonnäytteistä. Sons Of Thunder on vasta toinen maailmanlaajuiseen julkaisuun päässyt pitkäsoitto yhdeksän vuotiaalta bändiltä.
Labyrinth on tehnyt kotitehtävänsä hyvin jo paljon ennen kuin yhtyeen edellisestä levystä Return To Heaven Denied kuultiin mitään. Siksi varsinaista kehittymistä ei ole tapahtunut samalla tavalla kuin joillakin tuoreemmilla bändeillä, jotka vasta aloittelevat levytysuraansa.
Makaroonien eväsrepussa on suunnilleen samanlaiset eineet kuin edelliselläkin retkellä. Lähinnä eroja voi etsiä mausteista, jotka tarjoilevat kenties vieläkin täyteläisemmän makunautinnon. Edellisen levyn aikoihin Labyrinthilla tuntui olevan pitkästä urasta huolimatta eräänlainen näytön paikka, mikä kuului levyltä. Nyt bändiltä puuttuu näyttämisen meininki, mutta yhtye pystyy lataamaan siitä huolimatta, tai pikemminkin juuri siksi, kappaleisiinsa puhdasta voimaa ja vilpittömän oloisia soittotaidon näytteitä. Labyrinth on taitava yhtye ja Sons Of Thunder on hyvin koristeellinen metallilevy. Sillä tavalla sopivasti, jotta vähemmänkin muusikkouteen ja virtuositeettiin vihkiytyneet voivat olla tyytyväisiä.