LOVEX: State Of Mind

LOVEX
State Of Mind
Jiffel Records

Lovexin kolmelta edelliseltä albumilta löytyy jokaiselta ainakin yksi mukaansatempaava ralli. Uudella State Of Mindilla on Don Juan, mutta sen tarttuvuudesta haluaisi vain päästä eroon. Kappale on masentavan opportunistisen levyn räikein esimerkki epäilyttävistä valinnoista ja huonosta mausta, jättäen taakseen jopa latteiden Fighterin ja Actionin dubstep-nyanssit sekä Linkin Park -kevytversioinnin.

Lovex sukeltaa State Of Mindilla syvälle modernin listapopin maailmaan. Vaikka toki myös meikkirock on nuorille tytöille suunnattua musiikkia, tällä kertaa kosiskellaan perheen aivan pienimpiä musiikinkuluttajia. Kun rockia soitetaan, pieni rosoisuus tai suomiaksentti ei välttämättä haittaa, mutta kun lähdetään kartoittamaan joidenkin Justin Biebereiden ja One Directionien reviirejä, vähänkin halpa leima pilaa kaiken. Ja sellaisesta Lovex ei ole täysin päässyt eroon.

Vuosien varrella Lovex on ehtinyt saada jonkunlaista jalansijaa maailmalla. Todella ikävää, jos kaikki pohjatyö tuhoutuu tämän levyn kaupalliseen yliyrittämiseen.