ONE MINUTE SILENCE: Buy Now… Saved Later

ONE MINUTE SILENCE
Buy Now... Saved Later
V2

One Minute Silencen nokkamies Brian "Yap" Barry on joskus sanonut, että yleisö saa yhtyeeltä minuutin verran hiljaisuutta ja loput on meteliä. Lausunto viittaa myös yhtyeen nimeen, ja toisaalta aika osuvasti.
Buy Now… Saved Later sisältää enemmän hiljaisuutta ja meteli ei ole meteliä siinä mielessä, että One Minute Silencen kaaos on hyvin hallittua. Asennemetalli on kai ollut pikemminkin amerikkalaisten omima tyyli. Vaikka siellä päin on joitakin alan osaajia, One Minute Silencen eräänlaisessa älykkäässä otteessa on enemmän tarttumapintaa kuin monilla muilla genren bändeillä.
One Minute Silence osaa rynniä ja takoa rankasti. Mutta se osaa myös rakentaa taitavia hengitystaukoja sen metelinsä keskelle. Ne ovat kuin pieniä saaria, jotka tarjoavat tärkeän lepohetken, ennen kuin hyökyaallot alkavat pyhkiä uudelleen yli.
Buy Now… Saved Later on musiikillisesti tarkkanäköinen ja oivaltava levy. Bändi piiskaa välillä rajusti, mutta One Minute Silencen ei tarvitse sortua itseisarvoiseen aggressiivisuuteen. Sitä paitsi nämä britit todistavat, että höyhenelläkin voi sivaltaa terävästi.