PALMA: Be Bold And Mighty Forces Will Come To Your Aid

PALMA
Be Bold And Mighty Forces Will Come To Your Aid
Behind

Palma herättää nimellään mukavia muistoja ensimmäisessa kesätyöpaikassa lounaaksi nautituista virvoitusjuomista ja munkkirinkeleistä. Sisällöllisesti bändin debyyttialbumi on kuitenkin vapaa nostalgian rasitteista. Musiikin synnyttämät mielikuvat ovat kaikkea muuta kuin iäkkäitä. Virkeydestään huolimatta Palman moderni poprock ei aiheuta myöskään pahanlaatuista sokerihumalaa.

Vuosikymmenen alussa perustettu Palma on anatanut rockinsa kypsyä hyvässä rauhassa. Tuloksena helsinkiläisbändi on aikaansaanut vaihtelevan mutta samalla jotenkin sisäsiistin levyn, joka ei jätä itsestään kovinkaan pitkäkestoisia muistijälkiä. Palma ei tyydy ilmaisussaan ilmiselvimpiin ratkaisuihin, mutta biisien sisältöön ja esillepanoon satsattu kunnianhimo uhkaa jossain määrin häiritä kappaleiden luontevaa kulkua.

Be Bold And Mighty Forces Will Come To Your Aid -levy on sekä ulkoisesti että toteutukseltaan tyylikäs kuin täytekakku. Sen makeinta antia ovat The Killersin mieleen tuova avausraita Dance For You ja tanssibeatinen Gender Blender. Harmi, että täytekakusta pystyy nauttimaan vain harvoin ja  pieninä annoksina.