RUUDOLF: Born In The U.S.A.

RUUDOLF
Born In The U.S.A.
Monsp

Aleksanterinkadun Carrolsin kulmilta tuttu MC Ruudolf lähestyy yleisöä pienellä välisoitolla. Tässä ollaan siis suomalaisen freestylen ytimessä. Mukana biisit Mr. Universum -vinyyliltä, yksi Soundcheck-kokoelmalta ja neljä uutta raitaa.

Homma menee tutulta pohjalta. Parin tahdin perinteisiä disko- ja funkluuppeja, vaihtelevan rentoa läppää omasta elämästä sun muusta säkeisiin ja joku hokema tai soulahtava laulu kertseihin. Läpät toimivat vaihtelevasti. Hirveästi ei tarvitse kuunnella juttua Rudin faijan ilmavaivoista tällä kertaa, mutta tyttöystävän kaasut kyllä käväisevät esillä.
Kaikki odotetut aihepiirit käsitellään: ruoka, romantiikka, rintalihakset, Jeesus… Ihan mukava meininki. Ainoa biisi, joka aktiivisesti rassaa on Tiikerinsilmä, jossa räppiurokset matkaavat Grönin Einon metsästysmaille.

Albumia kuunnellessa tulee mieleen, että Ruudolfkin olisi voinut lähteä Lil’ Wayne -linjoille ja laittaa tällaisia mixtapeina nettijakoon. Ei tämä oikein levynä kanna kovin montaa kuuntelua. Ime koneelle ja laita pari lemppariraitaa iPodille. Toisaalta, minähän olen aina lähestynyt Ruudolfin kuuntelua vähän samalta pohjalta kuin
Liimanarinaa eli biisi kerrallaan.