RZA AS BOBBY DIGITAL: Digi Snacks

RZA AS BOBBY DIGITAL
Digi Snacks
Bodog Music

Bobby Digitalin levyt ovat aina olleet hienoisia pettymyksiä. Ne eivät vedä vertoja Wu-Tangin vahvimmille sooloilijoille, kuten Gzalle, Raekwonille ja Ghostfacelle, tai edes emobändin heikommille levyille. En myöskään tajua, mitä lisäarvoa kyseinen hahmo tuo jo kohtalaisen skitsoon Wu-Tang-kosmologiaan.

Ei tästä uusimmastakaan saa paljoa irti. Kannet ovat vasurilla ja Tiimari-tusseilla väännetty Overton Lloyd -baitti. Siis rumat. Osa biiteistä on todella kovaa kamaa: rikollisen paskalla ja pitkällä introlla varustettu You Can’t Stop Me Now, 90-luvun alun Wulta kuulostava Drama ja sitar-samplella maustettu Creep. Ikävä kyllä suurin osa on aika geneeristä ja tylsää tavaraa. Varsinkin lauletut osuudet kuulostavat järjestään oudolta. Put Your Guns Downin kertosäe on todella häiritsevä. Glorious Day olisi toiminut ilman kertsin jokellusta.

Ei tästä oikein muutamaa irtobiisiä lukuun ottamatta jaksa innostua. Ja tietenkin levyllä on 18 kappaletta ja se venyy 75-minuuttiseksi. Mikä tämä räppärien juttu oikein on? Ihan holtitonta!