SPICE GIRLS: Forever

SPICE GIRLS
Forever
Virgin

Jos haluat viileän ja varman ykköshitin, kannattaa hankkia jostakin tuottaja William Orbitin puhelinnumero. Näin on tehnyt Madonnan lisäksi myös All Saints. Orbitin tuottamat Pure Shores ja Black Coffee menivät molemmat brittilistan kärkeen ja syystä. Orbitin All Saintsille luoma soundi on täydellistä popsoundia.
Singleraitojen lisäksi Orbitin kädenjälki kuuluu vain kahdella Saints & Sinnersin raidalla. Loppuosa albumista onkin melko yllätyksetöntä r'n'b -henkistä meininkiä. Harmi sinänsä, sillä Saints & Sinnersissä olisi selvästi ollut potentiaalia tämän vuoden Ray Of Lightiksi.
Spice Girls puolestaan on palkannut levylleen jenkkituottaja Rodney Jenkinsin, jonka ansiosta ennen niin kuolettavan tylsästä r'n'b:stä on tullut päivän parasta pop-musiikkia. Jenkinsin studiossa ovat syntyneet muun muassa Brandyn & Monican The Boy Is Mine, Destiny's Childin Say My Name sekä Jennifer Lopezin If You Had My Love. Spice Girlsien kanssa Jenkins ei kuitenkaan pistä parastaan. Viileän soundin ja innovatiisiten rytmikuvioiden sijasta tarjolla on todella tylsää ja laimeaa meinikiä. Jopa Mel C:n soolomatsku on tuhat kertaa parempaa.
Kun latteisiin biiseihin vielä lisätään kansikuva, jossa spaissarit näyttävät pahasti elähtäneiltä rotkoilta, ei voi kuin ihmetellä, jos teinit vielä ovat innoissaan.