TLC: Fanmail

TLC
Fanmail
LaFace

Tyttöjä! Hittejä! Murhapoltto! Konkurssi! Tyttötrio TLC on ehtinyt suhteellisen lyhyellä urallaan tehdä jo kaikenlaista. Suomessa lähinnä Waterfalls -hitistä tunnettu mimmiliiga jatkaa kolmannella albumillaan tutulla linjalla. Nippu hyviä radiosoittoon kelpaavia biisejä ja taakse parasta A1 -luokkaa edustavat äijät.

Tuotantopuolella hommissa häärivät hyvät miehet Jermaine Duprista Babyfacen kautta Dallas Austiniin ja lopputulos on juuri sitä mitä voi odottaa. Erittäin hyvin tuotettua jenkki-r&B:tä, tosin standardikamaan sillä merkittävällä erolla, että erityisesti Dallas Austinin tuotannossa on oikeasti hyvä särmä. Esimerkiksi avausbiisi Fanmail on hieno drum&bass meets r&b -vääntö ja Silly Ho on mainio tanssiraita. Levyn ehdoton helmi on kuitenkin Unpretty, jota levy-yhtiökin läpyskässään hehkuttaa Waterfalls II:ksi.

Yli tunnin levyyn mahtuu täytettäkin, Jimmy Jamin ja Tery Lewisin lattialta jätenauhoista kokoonraapima I’m Good At Being Bad olisi ensimmäinen poispudotettavien joukossa. Hyvänä kakkosena, kolmosena ja nelosena standardislowarit I Miss You So Much, Come On Down ja Dear Lie, joista kaikista saa varmasti leivottua jenkeissä hitit, mutta jotka ovat kamalia yhtäkaikki.