TURBO FRUITS: Echo Kid

TURBO FRUITS
Echo Kid
Ark

Be Your Own Pet -yhtyeessä vaikuttanut kitaristi-laulaja Jonas Stein on vakiinnuttanut soolokokeiluna käynnistyneen Turbo Fruitsin oikeaksi bändiksi. Analogisesti äänitetystä Echo Kidistä päätellen Stein on ratkaisustaan varsin innoissaan.

Turbo Fruits vyöryttää punkpoppista rockiaan melodisena ja suoraviivaisena triokiihdyttelynä. Tennesseen Nashvillestä tulevan yhtyeen kitararock sinkoilee garagen makuisena mieluummin selkäytimestä kuin aivoista. Kolmikon biisien kakaramaisuus kaikuu Trouble!n klassista Shakin’ All Overia mukailevine introineen ja surfpunkisine taustalauluineen aina 60-luvun tuntumasta saakka.

Naked With Youn groove on samaa sukua kuin The Jesus And Mary Chain tyypillisimmillään, mutta Sober Is My New High’lla Turbo Fruits vakuuttaa olevansa uuden huuruttoman vuosisadan rockbändi. My Stupid Heartin teiniromantiikka on puolestaan kuin päivitettyä Hurriganes-naivismia.

Echo Kid on lempeän tehokkaasti iskevä voimapoplevy, jolla Turbo Fruitsin voi kuvitella pyrkivän parhaat päivänsä ohittaneen Weezerin kilpailijaksi.