WOLF PARADE: Expo 86

Arvio julkaistu Soundissa 8/2010.
Kirjoittanut: Arttu Tolonen.

Määrätyn tyyppisistä englantilaisista kitarabändeistä käytetään termiä landfill indie, kaatopaikka-indie. Jostain syystä en ole törmännyt tähän termiin pohjois-amerikkalaisista yhtyeistä puhuttaessa. Wolf Paraden kolmannen levyn kohdalla voisi ihan hyvin.

Arvio

WOLF PARADE
Expo 86
Sub Pop

Määrätyn tyyppisistä englantilaisista kitarabändeistä käytetään termiä landfill indie, kaatopaikka-indie. Jostain syystä en ole törmännyt tähän termiin pohjois-amerikkalaisista yhtyeistä puhuttaessa. Wolf Paraden kolmannen levyn kohdalla voisi ihan hyvin. Tai jos termin haluaa lokalisoida, niin joku McIndie-tyylinen raivostuttavuus saattaisi toimia.
Expo 86 on todella tylsä levy. Laulajien maneerit alkavat ärsyttää toiseen bisiin mennessä. Groove loistaa poissaolollaan, kun koetetaan tehdä Gang Of Four -raastamisesta sisäsiistiä kuin Franz Ferdinand konsanaan. Kosketinsoittimet ovat ajoittain hyviä ja pelastavat hieman, mutta valitettavasti kappaleet eivät oikein toimi. Ainoan poikkeuksen muodostaa hienolla SH-101-tyylisellä bassoilulla alkava In The Direction Of The Moon. Muita raitoja on vaikea erottaa toisistaan. 

Lisää luettavaa