The Afghan Whigs, Fleet Foxes, Turmion Kätilöt – Parasta juuri nyt -soittolistamme on jälleen uljasta uutuusmusiikkia pullollaan

Viikon vieras kertoo yhtyeensä "oodista mielenlujuudelle".
9.3.2017 20:37

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Näin on näreet, notta tavanomaisimpia terhakampien kipaleiden piskuinen puromme on taasen päässyt suoranaiseksi mereksi laajenemaan.

Vuoden 2017 viikolla 10 aallokossa eteenpäin kauhovat muun muassa mainion kakkoskokopitkänsä juuri pullauttanut turkulainen Salaliitto, hartaasti odotettuun Crack-Up-uutuuteensa orientoituva Fleet Foxes, comebackin suorittanut Boycott sekä kansainvälisiä suoratoistoennätyksiä uuteen uskoon moukaroiva Englannin ihmemies Ed Sheeran.

Mainittujen lisäksi löytyisi namiskuukkelia esimerkiksi The Afghan Whigsiltä, Turmion Kätilöiltä, Tiisulta, Lighthouse Projectilta, Coldplaylta, Astrid Swanilta ja Joose Keskitalolta. Ui jui.

Seuraavanlaista kommenttia jo viime katselmuksessa katraaseen kivunneesta Positive-kappaleestaan tarjoilee Lake Jons -orkesterin nokkamies Jooel Jons.

Positive on ensimmäinen kappale tulevalta debyyttialbumiltamme. Se on oodi mielenlujuudelle. Yksi levyn teemoista on siirtyä autotallista puoliksi kuistille  Positive antaa kivasti esimakua tästä äänimaailmasta.

Terveisiä sinulle ja hänelle satelee Jooelilta tähän tapaan:

Nautinnollisia keväthetkiä! Kevät ah.

Uh:

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 10/2017)

Parasta juuri nyt -lista myös YouTubessa ja Deezerissä.

Lisää luettavaa