Prince, Mara Balls, The War On Drugs… – kesäiset tuulet puhaltavat viikon Parasta juuri nyt -listalla

Vieraamme kertoo tarinan sydämen muotoisesta palovammasta.

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Joko odotat suven saapumista räpylät ristissä? Niin mekin. Siksipä latasimme viraalitötterön täyteen mitä sopivinta vartoamismusiikkia.

Viikolla 18 soittarillemme ovat uusilla biiseillään kavunneet muun muassa Vesala, Rise Against, Stone Sour, Romantic Vision, (huomenna 5.5. Elävä kivi -kakkospitkäsoittonsa julkaiseva) Mara Balls, sekä juuri Pleasure-, Visuals– ja Humanz -levysensä maailmaan laskeneet Feist, Mew ja Gorillaz.

Erityisen kiinnostavina poimintoina mainittakoon meitä tuonpuoleisesta ennen julkaisemattomalla Electric Intercourse -studioversiolla tervehtivä Prince, edellisellä Lost In The Dream -studioalbumillaan (2014) kriitikot lämpenemään laittanut philadelphialaisryhmä The War On Drugs (päämiehensä pääkuvassa) sekä nuori ja erittäinkin lupaava raspikurkkuinen jenkkilauluntekijä Trevor Sensor.

Summertime, Bitches viestii puolestaan uutuuskipaleensa otsikossa My First Band, jonka nokkamies Antti Koivula lausuu laulusta seuraavaa:

Kesällähän sattuu ja tapahtuu niillekin, jotka yrittää edetä kieli keskellä suuta. Tän kappaleen teemahuudahdus syntyi jatkojen jatkojen jatkoilla Jurmalan rannalla Riikassa eräänä polttariviikonloppuna pari kesää sitten. Kosketinsoittaja Heikki ”Bumtsibum” Puhakaisen kultainen lausahdus kiteytti täydellisesti kesän kovimman viikonlopun, ja siitä seurannut sydämen muotoinen palovamma oli niin kova yksityiskohta tuottajallemme Jurekille, että tämä biisi tuli lopulta syntyneeksi melkein kuin itsestään eräällä mökkireissulla.

Terveisiä saavat ne ketkä saavat:

Terkkuja Stigille ja DJPP:lle!

Ja playta sitten vain tuosta:

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 18/2017)

Parasta juuri nyt -lista myös YouTubessa ja Deezerissä.