Tympiikö helle? Kas tästä piristävää uutuusmusiikkia korvanappeihin

Jo joutui armas aika ja lista parahin.
2.6.2016 15:20

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Parasta juuri nytiltä päivää! Viikon listahommat näyttäisivät jälleen siinä mielessä herkullisilta, että mukaan on viime katselmuksen jälkeen saatu mahtumaan jälleen niin koti- kuin ulkomaistakin antia jazz-höysteisestä americanasta diskometaliin.

Listan uumenissa lymyilevät nyt muiden muassa: Lasten Hautausmaa, (meidän oma) Teppo Vapaus, Fatboy, Sam Beam & Jesca Hoop, Miro Palokallio, Turmion Kätilöt, Jätkäjätkät ja Mira Luoti (kuvassa).

Viikon vierailijana French Films -orkesterinsa Think It Over -kappaleesta sanasen lasettaa kitaristi-laulaja Max Salonen:

Think It Over on enimmäinen singlelohkaisu tulevalta levyltämme, joka julkaistaan loppuvuodesta. Biisin alkuperäinen idea syntyi kun luin jostain, että konflikteja ei ratkaista samalla ajattelumallilla kuin mitä käytettiin, kun ongelma syntyi. Ajatus vaikutti itsestäänselvältä, mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan niin maltilliselta ja vapauttavalta, että päätimme käyttää sitä biisin tematiikkana.

Kaikkea hyvää Soundi.fi:n lukijoille! Eteenpäin.

Näinpä. Rentouttavaa torstain jatkoa itse kullekin!

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 22/2016)

Lisää luettavaa