Wilco, Ryley Walker, Teenage Fanclub… – vain parhaita uutuuskappaleita Sinulle, juuri nyt

Mitäpä sitä "ihan jepoilla" laulusilla?
21.7.2016 13:52

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Taas olisi linssin alla liuta sarallaan parhautta osoittaneita tuoreuksia. Käykäämme kiinni kuin sorkkaeläin leipäseen.

Karkelot käynnistää Alice In Chains- ja Mastodon-jamppojen ”superbändinä” profiloitunut Giraffe Tongue Orchestra (kuvassa) popahtavampaa puoltaan esittelevällä Blood Moon -siipaleella.

Sittenpä rullutellaan halukkaan varmasti päin Here-albuminsa syyskuussa julkaisevan Teenage Fanclubin nostalgiataifuunia, morotellaan niin ikään levyuutisilla ilahduttanutta Wilcoa ja tajutaan, että ovatpa ne Ryley Walker ja The Veilskin melko lailla tikissä.

Ei aikaakaan, kun törmäämme Hyvä Pojat! -orkesterin Hannes Hjelmmaniin, jolta empimättä tiedustelemme tarinasta ryhmän debyytti-ep:ltä löytyvän, henkeäsalpaavan kauniin Auroran takana.

Aurora on tehty eräälle rakkaalle ihmiselle, jonka nimi ei ole Aurora. Anteeksi pitää pyytää jos on ollut tyhmä ja tuhma.

Erityiskiitokset tuottaja-äänittäjä-nero Mikko M. Koskiselle, jonka vaikutus lopputulokseen oli tämän biisin kohdalla erityisen suuri.

Tavat omaavana herrasmiehenä Hannes tohtii terveisiäkin lähettää:

Lämpimät terkut kaikille kuulijoille. Ja tässä yhteydessä myös äidille. Hän on maksanut Soundi-lehden tilaukseni vuodesta 2003 lähtien. Kiitos äiti.

Lisää nostalgiaa hamuavat surffatkoot listalla lököilevän Prophets Of Ragen Public Enemy -version läheisyyteen.

Vuoden kuumimmasta ajasta saa irti myös Alavalan, Einar Lindin ja Kauriinmetsästäjien kesäkipaleiden tahtiin.

Eikähän se Justicen tai Dolly Partoninkaan kuuntelu väärin ole.

Rakkautta vain.

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 29/2016)

Lisää luettavaa