Kuule Pyyntö tää – Parasta juuri nyt -listalla Klamydiaa, Metallicaa sekä pari lähitulevaisuuden keikkavierasta

Tiensä pöytään koreaan ovat raivanneet myös Daniel Lioneye ja Jimmy Eat World.
25.8.2016 18:47

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Ahmiminen ei kannata. Ellet ole Soundin soittolista.

Suosikkisoittarimme sulatusuunissa muhivat tällä hetkellä tapaukset Devin Townsend Project, Kaiser Chiefs, Klamydia, Jaakko Aukusti, Korn, Jimmy Eat World, Metallica, Daniel Lioneye, Prophets Of Rage, Mira Luoti sekä Perjantaibiisi-haastattelussakin juuri vasta piipahtanut Kuningas Yrjö.

Mukana ovat myös pian odotetuille Suomen-keikoilleen saapuvat The Tallest Man On Earth ja Passenger (Helsingin Tavastia 5.9. ja Kulttuuritalo 11.10.).

Viikkovieraan ominaisuudessa Aina voi uudestaan -kappaleestaan jutustelevat Flow’ssakin nähdyn Karina-yhtyeen Helmi Tikkanen, Karin Mäkiranta ja Niko Koivuhovi:

Aina voi uudestaan on hyvä avausraita ja esimerkki meidän tulevasta levystä, jota tehtiin enemmän kolmistaan kuin ekaa ep:tä (vuonna 2015 ilmesynyt Karina toim. huom.), tuloksena on mun mielestä rikkaampi soundimaailma. Hyvä biisi! (Helmi)

Äänitettiin tää biisi aika nopeesti, koska sen piti olla valmiina ennätysajassa Paula Haukisen Suunta-lyhytelokuvaa varten. Meidän äänitysaikataulut on yleensä olleet melko hitaita, joten tää oli siinä mielessä edistyksellistä! Lopun synajuttuja mietittiin pitkään, noi kellopelit jotka siellä soi on Helmin mielestä vähän liian vaaleenpunaisia, mut musta just jees! (Karin)

Aina voi uudestaan on meidän biiseistä sieltä simppelimmästä päästä. Sovitusvaiheessa oli mielenkiintoista huomata, kuinka paljon pienillä asioilla voi saada aikaan. (Niko)

Teille armahille Karina täräyttää vielä yhdestä suusta seuraavat terveiset:

Lämmintä syksyä ja älkää vilustuko!

Siitä vain sitten.

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 34/2016)

Lisää luettavaa