1990-luvun Seattleen sijoittuva grungemusikaali työn alla – Tulee sisältämään kappaleita muun muassa Soundgardenilta ja Alice In Chainsilta

Variety-lehti raportoi varhaisessa kehitysasteessa olevan musikaalin yksityiskohdista.
10.7.2017 14:19

Seattle Repertory Theatre valmistelee parhaillaan 90-luvun vaihtoehtorock- ja grungeaikakauteen sijoittuvaa musikaalia, joka tulee käyttämään genren tunnetuimpien bändien biisejä tarinan eteenpäin kuljettamisessa. Asiasta uutisoi Variety-lehti.

Lehden tietojen mukaan musikaalissa käytetään levy-yhtiö BMG:n katalogista löytyvää musiikkia kuten esimerkiksi Nirvanaa, Soundgardenia, Alice In Chainsia ja Smashing Pumpkinsia. Musikaalin tulee ohjaamaan palkittu ohjaaja, Rock of Ages -Broadway-musikaalin taiteellisena johtajana toiminut Wendy C. Goldberg, joka työstää käsikirjoituksen yhdessä säveltäjä-käsikirjoittaja Matt Schatzin kanssa. Projektissa on mukana myös Nirvanan, Smashing Pumpkinsin ja Holen entinen manageri Janet Billig Rich.

Aikaisessa työstövaiheessa olevan musikaalin tarkempia tietoja, kuten tuotantoaikataulua tai näyttelijöitä, ei tässä vaiheessa ole vielä tiedossa. Nähtäväksi myös jää, tuleeko musikaalista Cameron Crowen Singles-elokuvan kaltaista kulttihittiä.

Lisää luettavaa