2000-luvulla suosionsa aallonharjalla ratsastanut laulaja jälleen tekemisissä virkavallan kanssa – Pommiryhmä joutui evakuoimaan naapuruston

26.8.2016 15:01

Siitä onkin ehtinyt vierähtää jo pari kuukautta, kun viimeksi olemme uutisoineet Puddle Of Mudd -nokkamiehen kolttosista.

TMZ:n lähteet kertovat poliisioperaatiosta, johon tarvittiin peräti pommiryhmää. Länsi-Hollywoodissa majailevan Wes Scantlinin naapurusto oli säikähtänyt kahta ajoneuvoa, jotka näyttivät epäilyttävästi siltä, että joku olisi asentanut niihin pommin. Naapurusto evakuoitiin ja pommiryhmän robotti lähetettiin tutkimaan tapausta.

Selvisi, että kahteen autoon viritetyt ”pommit” olivat vain silmänlumetta. Toiseen autoon oli kiinnitetty vanha radio, josta lähti johdot auton moottoriin. Toisessa autossa meni yksinkertaisesti johdot ovesta bensatankkiin.

Syy outoihin viritelmiin oli Scantlinin halu ”tehdä itse ja säästää”: laulajan autoon oli murtauduttu useita kertoja ja tämä halusi pelottaa rosvot tiehensä kotikutoisilla varashälyttimillä. Poliisit ottivat Scantlinin puhutteluun, mutta häntä vastaan ei nostettu syytteitä tapahtuneesta.

Scantlin pääsi siis kuin koira veräjästä tällä kertaa, vaan toisin kävi poliisien edellisellä kotikäynnillä. Tuolloin 30 koppalakkia piiritti Scantlinin taloonsa, koska tämän luultiin olevan itse autovarkauspuuhissa. Tapaus osoittautui myöhemmin väärinkäsitykseksi, mutta miekkonen lähti kuitenkin poliisien matkaan aiempien rikkeiden vuoksi.

Lisää luettavaa