30 Seconds To Mars kutistui triosta duoksi – ”Uskokaa kun sanon, että näin on paras sekä minulle että bändille”

Leton veljekset jatkavat keskenään yhtyeen ainoina virallisina jäseninä.

30 Seconds To Mars -yhtyeen kitaristi Tomislav ”Tomo” Miličević (kuvassa vasemmalla) on ollut sivussa yhtyeen keikoilta maaliskuusta lähtien. Nyt Tomo on kertonut jättäneensä yhtyeen rivit kokonaan. Vuodesta 2003 saakka bändissä ollut kitaristi tiedotti asiasta Twitterissä julkaisemallaan tiedotteella.

”Ei ole helppoa tapaa kertoa tästä, joten menen suoraan asiaan. En ole enää mukana 30 Seconds To Marsissa. En tiedä, miten pystyisin selittämään miten tähän päätökseen on tultu, mutta uskokaa kun sanon, että näin on paras sekä minulle että bändille”, Tomo kirjoittaa.

”Pyydän, älkää olko surullisia tai vihaisia asiasta ja ennen kaikkea älkää jakautuko kahtia. Tämä on hyvä asia ja tekee kaikille vain hyvää. Muistakaa, että tämä bändi on tuonut meidät kaikki yhteen, minut mukaanlukien. Joten vaikka lähdenkin bändistä, henkeni ei koskaan lähde pois perheen luota – eikä sitä koskaan tiedä, vaikka joskus näkisit minut vieressäsi nurmikolla jossain päin maailmaa laulamassa mukana.”

Yhtye, johon kuuluu virallisesti enää Jared Leto ja veljensä Shannon, ei ole toistaiseksi kommentoinut kitaristin eroamista. Bändi tiedotti maaliskuussa Tomon jäävän sivuun kiertueelta keskittyäkseen ”henkilökohtaisten asioiden hoitamiseen”.