30 vuotta rockin ytimessä – Katso Francinen uusi musiikkivideo!

"Bändejä ja erilaisia musatrendejä on näiden 30 vuoden aikana tullut ja mennyt lukematon määrä, joten pitää kyllä olla ylpeä siitä, että Francine edelleen porskuttaa vahvasti eteenpäin."
6.10.2017 10:14

Lahtelaislegenda Francine on tahkonnut rockabillyyn pohjavaa rockiaan jo 30 vuoden ajan. Eikä meno näytä paljon hyytyvän, mistä todisteena yllä soiva tuore biisi videoineen, sekä alta löytyvät keikat. Kyseessähän on erinomainen keikkabändi, joten suosittelemme pistämään lähimmän kiertuepäivän kalenteriin.

Miitri Aaltosen äänittämä ja tuottama NoMeansNo-kappale on ensimmäinen näyte maaliskuussa ilmestyvältä Francine-pitkäsoitolta.

– Vaikka en niin kauheasti nostalgiasta ja taaksepäin katsomisesta diggaakaan, on mahtavaa lähteä kiertueelle juhlistamaan 30-vuotiasta Francinea. Paljon on nimittäin bändinä tehty ja nähty. Bändejä ja erilaisia musatrendejä on näiden 30 vuoden aikana tullut ja mennyt lukematon määrä, joten pitää kyllä olla ylpeä siitä, että Francine edelleen porskuttaa vahvasti eteenpäin, yhtyeen Pete Salomaa kehaisee.

30-vuotisrundi vie yhtyeen tänään Porin Yyteri twist -tapahtumaan, ja huomenna on vuorossa Tampereen Lost In Music -keikka Pakkahuoneella. Kokonaisuudessaan kiertue näyttää tältä:

6.10. PORI, Yyteri Twist / Yyterin Kylpylä
7.10. TAMPERE, Lost In Music/ Pakkahuone
20.10. JOENSUU, Ilona
21.10. OULU, Nightclub Tähti
3.11. TURKU, Apollo Live Club
4.11. SEINÄJOKI, Rytmikorjaamo
17.11. IISALMI, Graceville
18.11. IMATRA, Nightclub Broadway
1.12. LAPPEENRANTA, Amarillo
2.12. LAHTI, Möysän Musaklubi

Otetaan loppuun vielä Pete Salomaalta tunteellinen vuodatus:

– Jokainen niistä sadoista ja taas sadoista keikoista, joita olemme tehneet ovat olleet jokainen omalla tavallaan erityisiä. Jossain yleisö on ollut uskomaton, joskus taas olosuhteet ovat olleet uskomattomat. Hyvässä tai pahassa. Jonkun keikan kova juttu on ollut se, että keikka on ollut esimerkiksi Los Angelesissa, Prahassa tai vaikkapa vain kotikaupungissamme Lahdessa. Joskus unohtumaton keikka voi johtua ihan pelkästään siitä, että bändi on ollut erityisen hyvässä iskussa, vaikkei yleisöä olisi ollut nimeksikään. Syitä unohtumattomaan ja hyvään keikkaan on tuhansia. Ehkäpä on niin, että se onkin yksi hyvä syy siihen miksi olemme jatkaneet näitä soittohommia jo 30 vuotta. Soittaminen on yksinkertaisesti parasta mitä ihminen voi vaatteet päällä tehdä. Siihen kun vielä lisätään uskomattoman upeat fanit, niin ei ihme, että sedät jaksavat vielä heilua. Francine ei todellakaan ole sanonut viimeistä sanaansa!

Lisää luettavaa