40 vuotta täyttävä Olavi Uusivirta suuntaa syksyllä juhlakeikoille – pyöreitä juhlitaan Helsingissä ja Tampereella

8.6.2023 10:46

Vuosi 2023 on Olavi Uusivirralle melkoinen juhlavuosi. Olavi itse täyttää komeat 40 vuotta, ja lisäksi artistin Nuoruustango-debyyttilevyn julkaisusta tulee kuluneeksi 20 vuotta. On siis aihetta nostaa maljaa oikein toden teolla, ja tällaisiin juhlallisuuksiin koittaa sopiva hetki lokakuussa, kun Uusivirta tekee kaksi erikoiskeikkaa Helsingissä ja Tampereella. Uusivirta yhtyeineen konsertoi Tampere-talossa 30. syyskuuta ja Helsingin Kulttuuritalossa 27. lokakuuta.

”Olen ollut tasan puolet elämästäni levyttävä artisti ja lauluntekijä. Se tuntuu hullulta – enkö vasta hetki sitten lähetellyt ensimmäistä kahden biisin demoani levy-yhtiöille siinä toivossa, että se ihmeen kaupalla löydettäisiin valtavan levylaarin pohjalta? Tänä vuonna on syytä juhlia ankarasti”, Uusivirta kertoo tiedotteessa.

40lavi-nimiset keikat ovat Uusivirran ainoat konsertit, mitä mies tekee festarikauden jälkeen. Liput Tampereen-keikalle maksavat alkaen 35 euroa, Helsinkiin pääsee 43,50 eurolla. Ennakkomyyntiä hoidetaan 12. kesäkuuta alkaen Lippupisteessä.

Lisää luettavaa